Denizli'deki Nöbetçi Eczaneler 29-03-2024 Denizli'deki Nöbetçi Eczaneler 29-03-2024

Denizli haber - Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kasapoğlu, Cumhuriyetimizin 100. Yılı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle bir açıklama yayımlayarak, şu dile getirdi: ''Cumhuriyetin yeni yüzyılına, ilk günkü azim ve heyecanla hazırız.''

100 yıl önce, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde, Türkiye Cumhuriyeti'nin temelleri atıldı. Köklü tarihimizin temellerinde yükselen, gelişim, dönüşüm ve değişim kabiliyetine sahip, güçlü bir mazinin birikimi ile yeni bir asra “merhaba” diyoruz.'' ifadelerini kullanan Başkan Kasapoğlu; ''Cumhuriyetin yeni yüzyılına, ilk günkü azim ve heyecanla hazırız.'' dedi.

Başkan Kasapoğlu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesi ile yayımladığı mesajında, 'Bizler için bu kutlama yalnızca 100 yıl değil ilelebet sürecek, var olacak bir kutlama ve heyecandır.'' diye konuştu. Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının Cumhuriyet uğruna verdikleri mücadelenin, bizleri bu günlere getiren mücadele olduğunu dile getiren Kasapoğlu, ''Ulu Önder Cumhuriyeti kurarken en önemli önceliklere ekonomi ve üretimi de eklemiş ve buna göre proje ve programlara imza atmıştır.'' diye konuştu.

''Cumhuriyetimizin Parlamasına Daima Katkı Koyacağız.''

''Her fabrika bir kaledir'' diyerek bizlere üretimin önemini en net şekilde ifade eden, evrensel bir lidere sahip olmanın kıvancı ve gururu ile daima daha çok çalışıp daha yüksekleri hedeflemek bizim için bir ödevdir.'' diyen Başkan Kasapoğlu, Türkiye Cumhuriyeti ekonomik büyümesini sürdürürken bir cumhuriyet kurumu olan Denizli Sanayi Odası'nın da bu büyümeye daima katkı koyacağını, büyümenin bir parçası olarak daima hedefine ilerleyeceğini, Denizli'nin gelişimi için daha çok çalışıp Türkiye Cumhuriyeti'nin ilelebet parlamasına katkı koyacağını belirtti. Başkan Selim Kasapoğlu: ''İlk yüz yılımızı geride bırakırken, Cumhuriyetimizin kurucusu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, Cumhuriyet'i bizlere armağan eden tüm kahramanlarımızı saygı, sevgi ve minnetle anıyorum. Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun.'' dedi.

Editör: Tahir Aygün