“19 Mayıs; Türk milletinin istiklal mücadelesidir” “19 Mayıs; Türk milletinin istiklal mücadelesidir”

Denizli Haber - Kasapoğlu, Avrupa Birliği'nin Türkiye için önemli bir partner olduğunu belirterek, ülkenin kalkınması ve refahı için AB ile olan ilişkilerin güçlendirilmesi gerektiğini ifade etti. Denizli'nin ihracatçı bir şehir olması nedeniyle Avrupa ile yakın ilişkiler kurduğunu ve ticaret başta olmak üzere kültürel ve sosyal ilişkilerinin güçlü olduğunu dile getirdi.

Denizli Sanayi Odası olarak, Avrupa Birliği ile olan ilişkilere büyük önem verdiklerini ve üyeleriyle birlikte Avrupa pazarına erişimlerini kolaylaştırmak ve AB ile iş birliğini geliştirmek için aktif bir şekilde çalıştıklarını belirtti. Kasapoğlu, Avrupa Birliği ile iş birliği içinde olmanın, sanayiyi, ekonomiyi ve toplumu daha ileriye taşıyacak projelerde önemli bir rol oynadığını vurguladı.

Ayrıca, Denizli'nin AB Türkiye Delegasyonu ile olan ortaklık çerçevesinde AB Bilgi Merkezi'ne ev sahipliği yaptığını ve bu birliktelikle AB ülkeleri ve kurumları ile iş birliklerini güçlendirdiklerini ifade etti. Son olarak, Avrupa Günü'nün barış, demokrasi ve refahın tesis edilmesine ilham kaynağı olmasını temenni etti.

Editör: Tahir Aygün