Denizli Haber - Başkan Kasapoğlu mesajında; “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Milli irademizin tecelli ederek, tescillendiği  bu  anlamlı günü, bir bayram olarak geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza armağan ederken, çocuklara verdiği kıymeti ve Milletimizin geleceğinin çocuklarımızın omuzlarında yükseleceğine işaret etmiştir.

Aydınlık yarınlarımızın güvencesi ve egemenliğimizin teminatı olan kıymetli çocuklarımız, her karışı Aziz Şehitlerimizin kanıyla sulanan vatanımızın gelecek sahipleri sizlersiniz. Bu topraklar üzerinde yaşamanın görevleri, sorumlulukları ve yükümlülükleri vardır. En önemli göreviniz milli ve manevi değerlerimizi, milli birlik ve beraberliğimizi korumak, savunmak, yaşamak ve yaşatmaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, bu anlamlı günde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını,  İstiklal Savaşımızın bütün kahramanlarını, bu vatanı için canını feda eden bütün şehitlerimizi minnetle anıyor, bugüne anlam katan geleceğimizin güvencesi çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin 103’üncü yaşını büyük bir coşkuyla kutluyoruz” dedi.

Editör: Tahir Aygün