Denizli Haber -  Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, Sarayköy ilçesinde hemşehrileriyle kucaklaştı. Başkan Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan’a Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş ve eşi Esin Özbaş, AK Parti Sarayköy İlçe Başkanı Mustafa Paşalıoğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın, Meclis üyeleri ve beraberindekiler eşlik etti. İlk olarak ilçe merkezinde esnafı ziyaret ederek “hayırlı işler” dileyen Başkan Zolan ve beraberindekiler, vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti, dertlerini dinledi. Daha sonra Kasım 2022’de temelini birlikte attıkları Sarayköy Belediyesi Gençlik Merkezi ve Kapalı Yüzme Havuzu’nda incelemede bulunan Başkan Zolan, tamamlanma aşamasına gelen tesisin 10 bin metrekare alan içinde yapıldığını belirterek, kapalı alanının ise 3 bin 5 yüz metrekarenin üzerinde olduğunu kaydetti.

“DENİZLİ MERKEZDE NE VARSA İLÇELERİMİZDE DE O OLACAK”

Tesisin, kapalı yüzme havuzundan farklı spor alanlarına sosyal tesislerden amfi tiyatroya birçok fonksiyonu içinde barındırdığına dikkati çeken Başkan Zolan, “Bu tesis ilçemiz için çok çok kıymetli. Biz, ‘Denizli merkezde ne varsa ilçelerimizde de o olacak’ demiştik. ‘Hizmetler her ilçemizde merkezle eş seviye gelecek’ demiştik. Hamdolsun, başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve bakanlarımızın destekleri, vatandaşlarımızın da birlik ve beraberliğiyle birçok hizmetin altına imza attık. Sadece Sarayköy’de değil tüm ilçelerimizde ihtiyaç duyulan ve talep edilen işleri yapmak için gece gündüz çalışıyoruz” dedi. Tesisi en kısa zamanda tamamlayarak vatandaşların hizmetine sunacaklarını ifade eden Başkan Zolan, emeği geçen herkese teşekkür ederek, “Bir ve beraber çalışmaya devam edeceğiz inşallah. Bundan kazanan Denizli olacak, kazanan Sarayköy olacak” dedi.

1,5 AY İÇİNDE TAMAMLANACAK

Sarayköy Belediye Başkanı Özbaş ise, tesisin temelini geçen kasım ayında Başkan Zolan ile birlikte attıklarını hatırlatarak, Sarayköy Belediyesi Gençlik Merkezi ve Kapalı Yüzme Havuzu inşasını 1,5 ay içinde tamamlamayı planladıklarını söyledi. 10 dönüm alan içerisinde yapılan tesiste hummalı bir çalışmanın devam ettiğini kaydeden Özbaş, “İnşallah açılıştan sonrada burası Sarayköy ilçemizin önemli bir merkezi olacak. Gençlerimizin, kadınlarımızın, tüm Sarayköylü hemşerilerimizin kullanımına açılacak. Ben bu merkezin ilçemize kazandırılmasında başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, il başkanımıza, milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan’a, ilçe başkanlarımıza ve bizi hiç yalnız bırakmayan ilçe halkımıza çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: Tahir Aygün