Denizli Haber - Aslan açıklamasında şu sözlere yer verdi;

“Sayın Çivrilliler , Sevgili Hemşerilerim ,

Haksızlığa karşı benimle olacak Değerli Arkadaşlarım ,

Ben Cumhuriyet Halk Partisi Çivril ilçe örgütünde 2 yıl İlçe sekreterliği, 2 yıl saymanlık yapmış toplamda 4 yıl görev yapan ve onlarca yerel , genel , referandum seçimlerinde saha da çalışmış bir parti emekçisiyim . Atatürkçü Düşünce Derneği Çivril şubesinde 2 dönem yani 4 yıl saymanlık ve 2 dönem yani 4 yıl da şube başkanlığı yaptım. Toplamda 8 yıl. 4 dönemdir yani 9 yıldır Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Denetleme Kurulu Başkan Yardımcı olarak halihazırda bu görevde bulunan ve bulunmuş olduğum görevlerde toplumun sorunlarına her daim duyarlılık göstermiş işimden, ailemden, emeğimden özveride , bulunarak , tırnaklarımla kazıyarak , bu konuma gelmiş bir insanım.

Yaşadığımız bu süreçte her zaman halkımın takdirine desteğine güvenerek yola çıktım ve devam ediyorum, edeceğim.

Bana duyulan güveni, desteği karşılıksız bırakmayacağıma dair bu halka söz verdim.

Son süreçte Çivril halkına ve parti üyelerine güvenerek belediye Başkanlığı seçiminde ön seçim isteyen tek adaydım.

Ön seçim YAPMADILAR.

ANKET dediler tamam dedim.

Açık ara önde çıktım KABULLENEMEDİLER .

İl ve ilçe yönetimi parti hukuku gereği arkamda durur dedim DURMADILAR.

Ben Çivril halkına güvendim, inandım; Maalesef ONLAR KUMPASLARINA siyasetin olmaması gereken oyunlarına GÜVENDİLER.

Ben yılların verdiği birikimi, emeği, halkım görür dedim ve gördüğüne inanıyorum ONLAR daha dün siyasete girmiş birkaç yıl önceye kadar toplumsal ve siyasal hayatı hiçbir yerinde olmayan bir adayla yola çıkmayı tercih ettiler. KARŞIMA KAYYUM BİR ADAY ÇIKARDILAR.

Ben HAK, ADALET, HUKUK diyen bir siyasetin ayaklar altına alınacağına itibar etmedim Ama halkın iradesini yok sayarcasına benim hakkımda iddia edilen , dedikodu boyutundaki suçlamalarla karşı karşıya kaldım.

İddialarla ilgili kendimi savunmak isterdim Ama bana tek bir yönetici hakkımdaki iddialarla ilgili bir tek yazılı metin sunup savunmamı İSTEMEDİLER.

Çivril’de büyük umutlarla kurulan çiftlikteki mandalar satıldı Çivril’de büyük umutlarla kurulan çiftlikteki mandalar satıldı

ÇÜNKÜ DEDİKODULARDAN HUKUKİ BİR İDDİA OLAMAZ.

Bunca yıl emek verdiğim partimin yöneticileri belediye başkanlığı aday tanıtımına saatler kala gerekçesi yazmayan ciddiyetten uzak bir yazıyla beni görevden aldılar.

BEN DEĞİL BİZLER, halkımla, partililerimle bize güvenen her partiden insanlarla Çivril Halkıyla bu ADALETSİZLİĞE, HUKUKSUZLUĞA karşı çıkacağımıza tüm kamuoyu önünde SÖZ VERİYORUZ. Bize güvenen Çivril halkının umutlarını karşılıksız bırakmayacağımıza SÖZ VERİYORUZ.

Dert Dinleyen çözüm üreten belediyecilik için söz verdik ,söz veriyoruz , ÇİVRİL İÇİN EL ELE OLMA YOLUNDA.

HALKIMIZIN İRADESİNİ ÇİVRİL BELEDİYESİNE TAŞIMAK İÇİN TÜM İRADEMİZ VE BEDENİMİZLE BAĞIMSIZ ADAY OLUP MÜCADELE EDEREK SON SÖZÜ SÖYLECEĞİMİZE SÖZ VERİYORUZ.

BU MÜCADELE HAK MÜCADELESİDİR.

BU MÜCADELE KİRLİ SİYASETE DUR DEME MÜCADELESİDİR.

BU MÜCADELE HARCANAN EMEKLERİN MÜCADELESİDİR.

BU MÜCADELE BU TOPRAKLARDA TEMİZ SİYASET İSTEYENLERİN ÇİVRİL SİYASET TARİHİNE BIRAKACAĞI BİR NOT OLABİLME MÜCADELESİDİR.

ÇİVRİL HALKINA OLAN GÜVENİMİZDEN BİR AN BİLE ŞÜPHE ETMEDEN YOLA DEVAM EDİYORUZ ÇÜNKÜ BİZ HALKIZ, HAKLIYIZ KAZANACAĞIZ TÜM HALKIMA KUCAK DOLUSU SELAMLAR.

Kendimi size , sizleri Allah’a emanet ediyorum. Saygılarımla yolumuz açık olsun.

Editör: Tahir Aygün