Denizli Haber - DENİZLİ HALKINA ÇAĞRI CHP Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Denizli’de Millet Buluşmasında Denizlili hemşehrilerine sesleneceğini söyledi, tüm hemşehrilerini 4 Mayıs Perşembe günü Özay gönlüm Meydanı’na davet etti.

AKP’YE MESAJ: YETTİ GARİ! Sahadan ayrılmayan, mahallelerde ziyaretlerine, atölyelerden fabrikalara seçim çalışmalarına devam eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, vatandaşlara çağrılarını iletiyor. Büyük ilgiyle karşılaştıklarını söyleyen Gülizar Biçer Karaca: Bu çürümüş düzenden, Saraylıların yönetiminden ve tek adam devrinden bıkmayan kimse kalmadı. Denizli “yetti gari” diyor.”

İLK TURDA BİTİRELİM Türkiye’nin dört bir yanında gerçekleşen mitinglerde Kemal Kılıçdaroğlu’na müthiş bir sevgi ve güven olduğunu hatırlatan Gülizar Biçer Karaca: “Hemşehrilerim ile birlikte söz veriyoruz: Sizi, Atatürk’ün Çankaya Köşkü’ne 13. Cumhurbaşkanı olarak uğurlayacağız. Vatandaşların seçimin ilk turda bitmesinden yana görüş belirtmesi de gösteriyor ki 15 Mayıs’ta ülkemizin dört bir yanına baharlar gelecek.” dedi.

EKREM VE MANSUR BAŞKANLARDAN DENİZLİLİLERE DAVET “Kaybettiğin her an, her yıl, her kuruş, her gülüş sana geri dönecek” sloganıyla Denizlililere seslenecek olan Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Güçlendirilmiş Parlamenter Sistemde Cumhurbaşkanı Yardımcıları olacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş eşlik edecek. Ekrem ve Mansur Başkanlar bir video ile tüm Denizlilileri; 4 Mayıs Perşembe Denizli 29 Ekim Bulvarı, Özay Gönlüm Meydanı’na davet etti.

Editör: Tahir Aygün