Denizli haber - Ziyaretleri sırasında Başkan Kepenek'e Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Ramazan Güngördü, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, belediye meclisi üyeleri ve belediye meclisi üyesi adayları eşlik etti.

Whatsapp Image 2024 03 24 At 13.42.38

Kepenek “Huzurlu bir Honaz istiyoruz” Kepenek “Huzurlu bir Honaz istiyoruz”

Vatandaşlarla buluşup ilçe ve mahalleler hakkında istişarede bulunan Başkan Yüksel Kepenek, önümüzdeki dönemde ilçe merkezi ve mahallelerle ilgili hayata geçirilecek projelerini anlattı. Mahallelerde üst yapı, sosyal tesis, park ve yeşil alan çalışmalarının hız kesmeden devam edeceğini kaydeden Başkan Kepenek, “Ayırmadan ayrışmadan birlik ve beraberliğimizi koruyarak yapacak çok projelerimiz var. İlçemizi ve mahallelerimizi daha nezih, daha refah ve huzurlu bir hale getireceğiz. Bizleri en sıcak şekilde karşılayan vatandaşlarımıza misafirperverlikleri ve ilgileri için teşekkür ederiz. İlçemiz için durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Whatsapp Image 2024 03 24 At 13.42.39 (1)

Kepenek'in ziyaretleri, seçim sürecinde halkla doğrudan iletişim kurma çabasının bir yansıması olarak değerlendiriliyor. Mahalle sakinleriyle birlikte yapılan sohbetlerde, mahallenin sorunları ve beklentileri masaya yatırılıyor.

Editör: Tahir Aygün