Denizli Haber -  Denizli’de sportif organizasyonlar hız kesmeden devam ediyor. 6.’si düzenlenen İllerarası Kick Boks Ligi’nin 1. Etap Müsabakaları 02-03 Mart 2024 tarihlerinde Denizli’nin ev sahipliğinde Sarayköy Spor Salonunda yapılacak. Miniklerden büyüklere farklı kategori ve sıkletlerde yapılacak müsabakalar tartılarla birlikte iki gün sürecek.

CUMARTESİ GÜNÜ 15.00’TE SEREMONİ

Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Kick Boks Federasyonu Denizli Temsilciliği işbirliğinde düzenlecek yarışmalar için hazırlıklar devam ediyor. Sarayköy Spor Salonunda ilk gün tartılarının ardından ring ve tatamilerde müsabakalara start verilecek. Yarışmaların seremosinin 02 Mart 2024 Cumartesi günü saat 15.00’te olacağı bildirildi.

“RİNGDE REKABET, DIŞARIDA DOSTLUK OLSUN”

Yarışmalara ev sahipliği yapacak Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, tecrübeli kadrolarıyla yeni bir organizasyona daha hazır olduklarını kaydetti. Kick Boks Liginin etaplar halinde her zaman yoğun katılımla yapıldığını belirten İlman, sporcuların ringde olan rekabetinin, müsabakalar sonunda dostluk görüntüleriyle tamamlanmasını dilediklerini söyledi. Tüm sporculara başarılar dileyen İlman, sporseverleri Kick Boks yarışmalarını izlemeye davet etti.

Sarayköy Belediye Başkanı Mehmet Salih Konya’dan 23 Nisan mesajı Sarayköy Belediye Başkanı Mehmet Salih Konya’dan 23 Nisan mesajı

Editör: Tahir Aygün