Denizli Haber - Buldan’da lise ve PAÜ Meslek Yüksekokulu ile KYK Yurtlarının yer aldığı Cumhuriyet Mahallesi’nde öğrencilerin kolaylıkla ulaşabileceği noktada inşa edilen Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Kitap Kafe, büyük ilgi gördü. Öğrencilere sakin bir ortamda ders çalışma, kitap okuma ve ücretsiz internet hizmeti sunulan Kitap Kafe’ye olan ilginin kendilerini memnun ettiğini söyleyen Belediye Başkanı Mustafa Şevik, “Öğrencilerin Kitap Kafe’ye ilgili doğru bir noktada doğru bir yatırım yaptığımızı gösteriyor. Bu ilgi bizleri memnun ediyor” dedi.

Öğrenciler ise soğuk kış günlerinde sıcak ortamda ders çalışmanın, kitap okuma imkanı sağlayan Başkan Şevik’e teşekkür ederken, “Ayrıca ücretsiz internet hizmetinden yararlanarak derslerimizle ilgili araştırmalarımızı yapabiliyor, ödevlerimizi yapabiliyoruz. Tabi çay ve kahvemizin de ücretsiz olması biz öğrenciler için önemli” diyerek memnuniyetlerini belirttiler. 

Kendisinin de sık sık ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldiğini ve çok olumlu tepkiler aldığını vurgulayan Başkan Şevik, eğitim-öğretim döneminin tatile girdiği yaz aylarında burada ilçe sakinlerine açık hava sinema keyfi yaşatmak için tüm hazırlıkların tamamlandığını söyledi.

Orpak “Buldan, Turizmde Marka Olacak” Orpak “Buldan, Turizmde Marka Olacak”

Editör: Tahir Aygün