Denizli Haber - Çal Milli Eğitim Müdürü Hakan Karakaya, Gazi İlkokulu Müdürü Mehmet Buldanlı, öğrenciler Zeynep Çelenk, İlker Savuran ve Eylül Kuzu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Belediye Başkanı Fethi Akcan’ı ziyaret etti. Zeynep Çelenk Akcan’a çiçek takdim ederken, başkanlık koltuğuna İlker Savuran oturdu.

4.sınıf öğrencisi Savuran, Çal’da oyun parkı ihtiyacı olup olmadığını sordu, ardından da belediyenin icraatları ile ilgili bilgi istedi. Başkan Akcan, “Oyun parkı sıkıntımız yok. Talep olduğunda anında yapıyoruz. Büyükşehir Belediyesi ile birlikte 1 milyon 250 bin metrekare üst yapı yaptık. Cumhuriyet tarihinin en büyük üst yapı çalışması oldu. 34 mahallemiz var, 27 kapalı Pazar yeri yaptık. Festival alanımız oldukça iyi. Park ve bahçeler de sıkıntımız yok, fazlamız var. Gençlik Merkezi ve spor tesislerimizle Çal yaşanılabilir bir ilçe. Üreticilerimize her türlü desteği verdik, vermeye devam edeceğiz” dedi.

Akcan, Çal’da yaptıkları en önemli çalışmanın ise, ilçenin marka değerini yükseltmek olduğunu söyledi. Başkan Akcan, açıklamasına şöyle devam etti;

“Doğası, tarihi ve temiz havası ile Çal yaşanılabilir bir ilçemiz. Bu ilçenin marka değeri her geçen zamanda yükseliyor. Arazilerimiz değerleniyor. Turizm çalışmalarımız iyi gidiyor, Çal her geçen zaman da daha da iyi tanınıyor. Kısacası Çal’ın marka değeri arttı. Bundan sonra ki hedefimiz bu değere tavan yaptırmak.”

Editör: Tahir Aygün