Denizli haber - Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan’ın “Her mahalleyi bir sosyal tesis” projesi kapsamında mahallelerde sosyal tesis inşaat çalışmaları devam ediyor.

Başkan Şevkan , Kumafşarı mahalle sakinlerinin düğün, sünnet, mevlit gibi merasimlerini yapabileceği sosyal tesis alanını kazandırdıklarını söyledi.

SOSYAL TESİSTE   İFTAR YAPILDI

Acıpayam Belediyesinin Kumafşarı mahallesine kazandırdığı sosyal tesiste ilk iftar yapıldı. Mahalle muhtarı Kemal Çakır’ın verdiği iftar yemeğine Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan’ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Mahalle muhtarı Kemal Çakır, Acıpayam Belediyemiz hizmete sunduğu sosyal tesisimizin mahalle halkımıza hayırlı olmasını diliyorum. Mübarek Ramazan ayında hizmete açılması ayrı bir mutluluk.Sosyal tesisimizin yapımında emeği geçen başta Acıpayam Belediye Başkanımız Dr. Hulusi Şevkan ve tüm çalışma arkadaşlarına mahalle halkım adına teşekkürlerimi sunuyorum’’dedi.

Çok amaçlı olarak hizmet verecek olan bu tesislerin bulundukları mahallelerimize  büyük bir değer kattığını söyleyen Başkan Şevkan, Ramazan ayının güzel bir akşamında mahallemize kazandırdığımız sosyal tesisin hayata geçmesinden mutluluk duyuyoruz. Halkımızın mutluluğu huzuru bizim mutluluğumuz ve huzurumuz. Onlar mutlu oldukça bizler daha çok çalışmaya devam edeceğiz. Kumafşarı mahalle muhtarımız Kemal kardeşimizin vermiş olduğu iftar yemeği ile sosyal tesisimizi faaliyete geçirdik. Allah kabul eylesin. Sofrası da en az gönülleri kadar geniş olan Kumafşarı mahalle halkımıza teşekkür ediyor ,tüm hemşehrilerimize hayırlı ramazanlar diliyorum. Sosyal tesisimizin tamamlanmasında emeği geçen belediye çalışma arkadaşlarıma da ayrıca teşekkür ediyorum’ ’dedi.

Editör: Tahir Aygün