Denizli Haber - Merkezefendi Belediyesi, çocukların erken yaşta kitaplarla tanışmasını ve okuma kültürü kazanmasını destekleyen etkinliklerine devam ediyor. Bu kapsamda Merkez Kütüphane’de düzenlenecek “Hayalden Sayfalara: Kendi Kitabını Kendin Tasarla” etkinliğiyle çocuklar, hayal dünyalarını kendi kitaplarına yansıtma fırsatı bulacak. 3-6 yaş arası çocuklara yönelik gerçekleştirilecek etkinlikte minikler, kendi kitaplarını tasarlayarak yaratıcılıklarını ortaya koyacak.
ETKİNLİK 21 EKİM’DE GERÇEKLEŞTİRİLECEK
3-6 yaş arası çocuklara yönelik etkinlik, 21 Ekim Çarşamba günü saat 10.00-11.00 ve 13.00-14.00 saatleri arasında iki ayrı seansta gerçekleştirilecek. Çocukların eğlenerek öğrenmelerini ve yaratıcılıklarını geliştirmelerini amaçlayan etkinlikte kontenjan 25 kişiyle sınırlı tutulacak.
REZERVASYON İÇİN İLETİŞİM NUMARASI
Merkez Kütüphane’de gerçekleştirilecek etkinliğe katılmak isteyenler, toplu rezervasyon ve detaylı bilgi için 0258 297 00 20 numaralı telefondan iletişime geçebilecek.





