Denizli Haber - Okul bahçesinde gerçekleştirilen kermese Pamukkale Kaymakamı Uğur Bulut, İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve davetliler katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici kermesin açılışında yaptığı konuşmasında “Osman Aydınlı MTAL dediğimiz zaman deprem ve öncesindeki pandemi zamanında yaptığınız üretimlerle hafızalarda derin izler bıraktınız. Zor günlerin kahramanı değerli mesleki eğitim öğrencilerimiz hepinizi tekrar tebrik ediyorum. Mesleki eğitimde; eğitim, üretim ve istihdam üçgeninde edindiğiniz bilgi, gördü ve yeteneklerinizle mezun olacaksınız. Donanımlı birer birey olarak bu kabiliyetlerinizi istihdama dönüştüreceksiniz. Çok güzel işlere imza attınız. Bundan sonrada imza atacaksınız. Bugün de kermesimizde sizlerle bir araya geldik. Buradaki ürünlerin hepsi sizlerin eseridir. Öğretmenlerimiz sizleri hayata hazırlama adına özveri ile çalışıyorlar. Kermesimizde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmasının ardından kermesteki stantlarını gezen İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, öğrencilerden ürünler hakkında bilgiler aldı.

Programın devamında Osman Aydınlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı öğrencilerinin stajlarında okul öncesi öğrencileriyle hazırladıkları ürünlerden oluşan yıl sonu sergisinin açılışı da gerçekleştirilerek, protokol tarafından gezildi.

Editör: Tahir Aygün