Denizli Haber - Denizli Milletvekili Aday Adaları yaklaşan seçim öncesi 14 Mayıs seçim ziyaretlerine devam ediyor. MHP’den aday adaylığı başvurusu yapan Denizlili iş insanı Salih Keskin, Belediye Başkanı Mustafa Şevik’i makamında ziyaret etti.

MHP İlçe Başkanı İbrahim Aksüt ile ilçe yönetiminin de hazır bulunduğu ziyarette Milletvekili Aday adayı Keskin ve Belediye Başkan Şevik,  yaklaşan 14 Mayıs Genel seçimleri üzerine karşılıklı görüş ve fikir alışverişinde bulundular.

Başkan Şevik, milletvekili aday adaylığı sürecinde Keskin’e başarılar dileyerek, “Burada asıl olan sıralamada 7’ye girilmek olmasa da, MHP’de 25 aday adayı arasında olabilmek de büyük bir şeref. Bana göre üye olmak da bir şeref. O nedenle tebrik ediyorum, başarılar diliyorum” dedi.

MHP Aday Adayı Keskin ise  “MHP’’den adayı adayı olmak benim için de bir şeref. Genel Başkanımız, Genel merkezimiz adaylık başvurumuzu değerlendirerek ve kabul ederek bizleri onurlandırdı. Bundan sonra da takdir yine onların. Bizler il ve ilçe yönetimleriyle, belediye başkanlarımızla, ülkü ocaklarımızla birlik içerisinde, MHP’nin Denizli’deki oy oranını artırmak için çalışacağız” dedi.

Editör: Tahir Aygün