Denizli Ülkü Ocakları Başkanı Yaşar Hisarlıoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli tarafından, Ülkü Ocakları Genel Başkanlığına getirilen Sinan Ateş’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

Ülkü Ocakları İl ve ilçe yöneticileri Türk Eğitim Sen (TES) Şube Başkanı Emre Erdoğan’ın da katıldığı ziyarette konuşan Denizli Ülkü Ocakları Başkanı Yaşar Hisarlıoğlu, “Ülkü Ocakları Denizli İl Başkanlığı, İl Yönetimi ve İlçe Başkanları ile, Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli Bey tarafından Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı’na atanan Sinan Ateş beyefendi ve Genel Merkez yöneticilerimize hayırlı olsun ziyaretinde bulunup, Denizli’li Ülküdaşlarımızın selamını ve hediyelerini takdim ettik. Tekrar Genel Başkanımıza hayırlı olsun diyorum, Allah yar ve yardımcısı olsun” dedi.

DENİZLİ HEYETİNE TEŞEKKÜR

Denizli Heyetiyle bir süre sohbet eden Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ateş, yaptığı konuşmada, “Ülkü Ocakları; Türkiye’mizin varlığı ve birliği yolunda, Türk-İslam Ülküsünün ışığında Türklüğün istikbal ve istiklal istikâmetinde ilerlemesi için fedakârca mücadele eden, inanmış, nefsini aşmış, dünyevi tutku ve heveslerden arınmış serdengeçtilerin oluşturduğu manevi bir yuvadır. Ülkü Ocaklılar, her devirde zalime meydan okuyan, mazluma kol kanat geren kadim Türk töresinin takipçisi olmuşlardır ve olmaya devam edeceklerdir. Bizler zalime Yavuz, mazluma Yunus olmaya namzediz. Darağaçlarından ve taş medreselerden büyük acı ve sabırlarla inşa edilerek, nice fedakârlıklar ve destansı mücadeleler ile bugünlere taşınan, Cennet mekân Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in Ülkücü gençliğe emanet etmiş olduğu bu mukaddes davayı, bulunduğu noktadan zirveye taşımak için var gücümüzle çalışacağız.Şehitlerimizin ve Gazilerimizin omuzlarımıza yüklediği ağır sorumluluğun bilinciyle, Bilge Liderimizin izinde Türklük gururundan, Ülkücü şuurdan, İslam ahlak ve faziletinden asla ayrılmadan tarafımıza tevdi edilen bu kutlu görevi başarmak için gece-gündüz demeden çaba sarf edeceğiz. Ziyaretinizden dolayı Yaşar Başkanın şahsında hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah razı olsun” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim