Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk ve MHP Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Leman Kalkan Denizli Ticaret Odasını (DTO) ziyaret etti. DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan bütün partilere eşit mesafede olduklarını söyledi. Seçim öncesi Odayı ziyaret eden parti temsilcilerinin projelerini dinlediklerini anlatan DTO Başkanı Erdoğan, seçimin birlik ve beraberlik havasında gerçekleşmesini temenni ettiklerini ifade etti.
MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk ise ziyareti kabul ettikleri için DTO yönetimine teşekkür ederek, ekonomiden en çok etkilenen kesimle bir arada olduklarını ve bunun çözümü için gerekli çalışmaların yapıldığını söyledi. Birtürk, ekonomi güven endekslerinde toparlanmanın ise 31 Mart seçimleri sonrası görüleceğini de sözlerine ekledi. 

Kalkan öncelikli hedefinin ekonomi olduğunu belirtere "Önümüzdeki zaman diliminde ortaya konacak tedbirler ile ekonomideki negatif gelişmelerin olumlu yönde evrilmesi öncelikli beklentimizdir. Bu konuda ülke olarak gerekli hassasiyetin gösterilmesi ve alınacak tedbirlerin de beklentileri karşılaması gerekir. Genel başkanımızın ve genel başkan yardımcımız Emin Haluk Ayhan’ın ticaret odası ve benzeri kurumlar ile istişareye verdiği önemle ziyaretimizi gerçekleştirdik” dedi.

Editör: TE Bilişim