Dün Sarayköy Belediye Başkan Adayı İrfan Serban oldu şeklinde basına bir bilgi düştü. Serban İl Başkanı MHP lideri Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti. Ancak bugün Cefer Birtürk’ün başka bir aday adayının başvurusunu kabul etmesi üzerine, Serban ‘samimiyet olmadığı ortamda bende olamam’ diyerek başvurusunu geri çekti. Serban sosyal medyadan yaptığı paylaşımda ise “Kıymetli Ülküdaşlarım;

Sizlerin de bildiği üzere, dün MHP Genel Merkezimize il başkanımızın eşliğinde giderek Sarayköy Belediye Başkan aday adaylığı başvurumu yapmış olup, beraberinde de Sarayköy Belediye Başkan Adayı olduğumu şahsıma, Genel Başkanımızın huzurunda il başkanımız tarafından tebliğ edilmiştir.

Bu doğrultuda bende sosyal medya hesaplarımdan adaylığıma ilişkin bilgilendirme yapmıştım ve geçen kısa süre içerisinde sizlerden büyük destek ve ilgi gördüm. Ancak ne yazık ki yine bu kısa sürede nasıl bir gelişme oldu ki, adayın açıklanmasına rağmen yeni bir aday adayı ile sosyal medyada l başkanımız tarafından paylaşım yapılmıştır. Bu durum camiamızda karmaşaya neden olmuştur. Üzülerek ifade etmek istiyorum ki samimiyet ve güvenin olmadığı bir ortamda başarının da olmayacağını bildiğim için ve de yaklaşık kırk yıllık siyasi mücadelenin neticesinde şaibe ile anılmak istemediğim için an itibari ile adaylık başvurumu geri çekmiş bulunmaktayım. Her zaman olduğu gibi liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli Beyin ve teşkilatlarımızın emrinde olduğumu beyan eder tüm ülkücü camiadan duymuş oldukları sevinci hüzne bıraktığım için özür dileyerek anlayışlarına sığınıyorum. Sevgi ve saygılarımla. Var olsun ülkücü hareket” dedi.

 

Editör: TE Bilişim