Denizli Haber - İYİ Parti Denizli Milletvekili Adayı İbrahim Şenel, seçim çalışmasını her alanda sürdürüyor. Sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden, ilçeleri dolaşan, pazar yerlerine giden, sanayi sitelerinde esnafın derdini dinleyen, öğrenci ve gençlerle buluşan, sitelerde apartman sakinleri ile sohbet eden Şenel’in fabrika ziyaretleri ise tam bir miting havasında geçiyor. Bugüne kadar 30’un üzerinde fabrikayı ziyaret eden Şenel, gittiği her fabrikada yoğun ilgi ile karşılanıyor.

WhatsApp Image 2023-05-10 at 09.12.23

8 BİNE YAKIN ÇALIŞANLA BİR ARAYA GELDİK
Ziyaret ettikleri fabrikalarda bugüne kadar 8 bine yakın çalışanla bir araya geldiklerini, bu ziyaretlerde çalışanlarla bazen sohbet, bazen de ülkenin sorunlarını konuştuklarını dile getiren İYİ Parti Denizli Milletvekili Adayı İbrahim Şenel, “Bize iletilen her sorunu tek tek not alıyoruz. Yeri geliyor 100 kişi ile yeri geliyor 300 kişi ile bir araya geliyoruz. Miting havasında geçen bu ziyaretler beni çok memnun ediyor” dedi.

WhatsApp Image 2023-05-10 at 08.56.45

6 AYDA HER ŞEY YOLUNA GİRER
Bu tür ziyaretlerin hemen hemen genelinde çalışanların yaşam şartlarının güçlüğünden dertli olduğunu dile getiren İYİ Parti Denizli Milletvekili Adayı İbrahim Şenel, “Geçim derdi insanlarımızın mutluluğunu elinden almış. Borcu olmayan yok gibi bir şey. Hangi kesimden olursa olsun kime dokunsak aynı dertlerle karşılaşıyoruz. İnsanlarımızın hayatlarının tam ortasında geçim derdi var. İnşallah 14 Mayıs’ta tek adam düzeninden kurtulacak ve Millet İttifakı’nın iktidarında, 6 ay gibi kısa bir sürede ekonomik zorlukların etkisinin azaldığı ve yavaş yavaş yok olduğunu göreceğiz” diye konuştu.

Editör: Tahir Aygün