Denizli’de 3 yeni noter atanacak Denizli’de 3 yeni noter atanacak

Denizli Haber- MÜSİAD Denizli Şube Başkanı Engin Boyacı, 2023 yılında Türkiye'de deprem ve diğer olumsuzlukların yaşanmasına rağmen büyüme hızının yükseldiğini belirterek, "Yılın ilk çeyreğinde yüzde 4 ve ikinci çeyreğinde yüzde 3,9 büyüme gerçekleştirerek pozitif ayrışmayı başardık, üçüncü çeyrekte Türkiye yüzde 5,9'luk büyüme gerçekleştirdi. Bu büyüme ile G20'nin en çok büyüyen ülkeleri listesinde ikinci sıraya yerleşti." dedi.

"DENİZLİ'Yİ 2024 YILI İLE BİRLİKTE HAK ETTİĞİ DEĞERE ULAŞTIRACAĞIZ"

Yerel seçim sürecinin ardından Denizli ekonomisinin yükselişe geçeceğini söyleyen Başkan Boyacı, "Denizli tekstil sanayisi başta olmak üzere birçok alanda önümüzde yıl gelişmelerini sürdürecek. Sanayi altyapısı ve iş gücü olarak çok güçlü olan Denizli'yi 2024 yılı ile birlikte hak ettiği değere ulaştıracağız. Yerel seçim sürecinin sona ermesiyle birlikte Denizli, sanayisiyle, gastronomisiyle ve turizmiyle öne çıkmaya devam edecek. Son yıllarda atılan adımlar ile birlikte küresel ve bölgesel bir güç haline gelen Türkiye'mizin önde gelen ve gelişmeye açık olan şehri, Denizli'mizi geliştirmek için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

"DENİZLİ'MİZİ HER GÜN BİR ADIM DAHA ÖNE ÇIKARMAK İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Enflasyon sorunun yaşandığı bu dönemde Türkiye ekonomisinin büyüme hızının artmasına dikkat çeken Başkan Boyacı, "Türkiye'mizin ikinci yüzyılıyla gelişen ekonomimiz ile dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olacağımıza yürekten inanıyorum. Ekonomimizin gelişiminde ise Denizli gibi birçok alanda gelecek vaat eden bir şehrimizin etkisinin çok büyük olduğuna inanıyorum. Bu yüzden 2024 yılı ile birlikte Denizli'mizi her gün bir adım daha öne çıkarmak için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Editör: Tahir Aygün