Denizli Haber - MÜSİAD Denizli Şube Başkanı Engin Boyacı ve yönetim kurulu üyeleri, Tercih Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Kocabaş’ı ziyaret ederek görüşmeler gerçekleştirdi. İki kurum arasında gerçekleştirilen istişarelerde eğitim alanında işbirliği yapılması konusu ele alındı ve Milli Değerleri özümsemiş bir nesil yetiştirilmesi amaçlandı.

WhatsApp Image 2023-05-26 at 14.22.37 (1)

 MÜSİAD Denizli Şube Başkanı Engin Boyacı, protokolün imzalanmasıyla ilgili şunları söyledi: "Eğitim sektörü, ülkemizin geleceği açısından son derece önemli bir konudur. Bu nedenle MÜSİAD olarak, eğitim alanındaki işbirliklerine büyük önem veriyoruz. Tercih Eğitim Kurumları ile gerçekleştirdiğimiz bu protokol de, sektöre katkı sağlamak adına önemli bir adım."

Protokolün imzalanmasının ardından, MÜSİAD Denizli üyeleri ve yakınları Tercih Eğitim Kurumu'nun kurs, VİP ve kolej şubelerinde eğitim ücretlerinde %25 oranında indirimden yararlanabilecekler. Konuyla ilgili önemli bir adım atan MÜSİAD Denizli ve Tercih Eğitim Kurumları, bölgedeki eğitim sektörüne katkı sağlamaya devam edecekler.

Editör: Tahir Aygün