Denizli Haber - Yarın yapılacak seçim öncesinde Ayşe Sarıkaya, Şükrü Averi, Sevil Güngör ve Feyyaz Ceşen, yönetim listelerini hazırladılar ve bugün yapılacak olan seçimleri de merakla beklemeye başladılar. 4 Başkan adayı da seçimlerin güzellikler içinde geçmesini ve hak edenin seçimini kazanmasını isterlerken, bugü nün galibinin amatör kulüpler olacağını da dile getirdi.

indir-7

Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunda bu zamana kadar, Arif Gören, Ali İpek, Tanju Beştaş, Akif Aycan, Ali Erişkin, Feyyaz Ceşen ve Ayşe Sarıkaya başkanlık yaptı. Daha önce Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığını yapan Feyyaz Ceşen, 13 yıl başkanlık yapan Amatör Spor Kulüpleri başkanı olarak kayıtlara geçen başkan olarak adını yazdırdı.

indir (1)-4

Bugün yapılacak olan seçimlerde amatör kulüplerde başkan adayları gibi büyük bir heyecan yaşamaya devam ediyor. Amatör kulüpler yeni seçilecek başkanın amatör kulüplerin sorunlarını yakından takip etmelerini isterlerken, amatörlere daha büyük destekler sağlanması için projeler üretmelerini istediler ve 4 başkan adayımı da başarılar dilediler.

sevil-gungor1097934_10151778963694788_760682899_o

Editör: Tahir Aygün