SEVİM SAY - YAZ-AR BİR (Egeli Araştırmacı ve Yazarlar Birliği) üyeleri, bu defa en güzel şiirlerini öğretmenler için yazdılar ve okudular.

Sarayköy Belediyesi tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü için düzenlenen etkinliğe, Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş ve eşi Esin Özbaş, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Murat Özcan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Akhan ev sahipliği yaptılar.

ÖĞRETMEN ŞİİRLERİ DUYGULANDIRDI (1)

Yaz-Ar Bir (Egeli Araştırmacı ve Yazarlar Birliği) üyelerinin konuk olduğu ve katılımcı öğretmenler için okudukları şiirler duygu dolu anlar yaşattı. Yaz-Ar Bir üyesi Denizlili sanatçıların okuduğu birbirinden güzel türküler de öğretmenler ile tüm konuklar için güzel bir sürpriz oldu.

ÖĞRETMEN ŞİİRLERİ DUYGULANDIRDI (3)

“ÖĞRETMEN KUTSALDIR ANA GİBİ”

Emekli öğretmenler, çalışan öğretmenler ve öğretmenlik mesleği için hazırlananlar için düzenlenen özel günde Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş ile Yaz-Ar Bir Genel Başkanı Hüsamettin Tat öğretmenlere yönelik olarak yaptıkları konuşmada, mesleğin kutsallığına değindiler ve insan hayatına dokunup ona en güzel şeklini veren tüm öğretmenlere teşekkür ederek günlerini kutladılar.  

Denizli'de aramızdan ayrılanlar 26-07-2024 Denizli'de aramızdan ayrılanlar 26-07-2024

Öğretmenler de meslekle ilgili anılarını anlattılar.

ÖĞRETMEN ŞİİRLERİ DUYGULANDIRDI (2)

“ŞAİRLER ÖĞRETMENLERE SESLENDİ”

Öğretmenler Günü programına Yaz-Ar Bir Genel Başkanı Hüsamettin Tat, Genel Başkan Yardımcısı Sadık Dağdeviren, Ali Tuluk, İsmail Gökçe, Mehmet Aslan, Mehmet Gökçe ve Sevim Say şiirleriyle, sanatçılar Mehmet Dağal, Mehmet Akyol ve Mustafa Kemal Aslan’da birbirinden güzel türküleriyle renk kattılar.

ÖĞRETMEN ŞİİRLERİ DUYGULANDIRDI (4)

Program bitiminde toplu fotoğraf çekiminin ardından başkanlar günün anısına birbirine hediye şilt takdim ederken, programa katılan tüm öğretmen ve konuklara da yine Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş tarafından hediyeler sunuldu.

ÖĞRETMEN ŞİİRLERİ DUYGULANDIRDI (5)

Editör: Tahir Aygün