Denizli Haber - Okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okullarındaki milyonlarca öğrenci tatile çıkıyor.

Öğrenciler, 9 günlük ara tatilin ardından 15 Nisan’da ders başı yapacak. 14 Haziran cuma günü 2023-2024 eğitim öğretim yılı sona erecek.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, bayram tatili ile birleşen ara tatil için yayımladığı mesajında, öğrencilerden kendilerine ve gelişimlerine zaman ayırmalarını istedi.

Kitap okurken okulun elektriğini üretiyorlar Kitap okurken okulun elektriğini üretiyorlar

"EĞİTİM AİLEMİZE İYİ TATİLLER DİYORUM"

Bakan Tekin, sosyal medya hesabından paylaştığı öğrencilere yönelik mesajında, "Bayram tatiliyle birleşen bir haftalık ara tatil bugün başlıyor. Tatilde kendinize ve gelişiminize zaman ayırmayı unutmayın. Bir huzur atmosferi olan bayramı ailenizle, arkadaşlarınızla ve yakın çevrenizle en iyi şekilde değerlendirmenizi, bu kısa arada ilginiz dahilinde okuyarak, dinlenerek ve şehrinizi tanıyarak geçirmenizi diliyorum. Sizleri tatil dönüşü okullarımızda büyük bir heyecanla bekliyor olacağız" dedi.

Tekin, öğretmenlere mesajında da "Yoğun bir zaman aralığını geride bıraktık. Ülkemizin maarif yolculuğunda en etkin gücümüz sizlersiniz. Yolumuzu aydınlatan fikirleriniz ve önerilerinizle ülkemizi daha müreffeh bir geleceğe taşıyacağız. Eğitim ailemize iyi tatiller diyorum" ifadelerini kullandı.

Editör: Tahir Aygün