Denizli Haber - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkezefendi İlçe Başkanlığı’nın Olağan Genel Kurulu, 19 Ağustos Cumartesi günü 10.00-18.00 saatleri arasında yapılacak. Merkezefendi Kültür Merkezinde gerçekleşecek olan genel kurul öncesinde Denizlililerin yakında tanıdığı Av. Hasan Ozan Orpak, parti binasında basın açıklaması düzenleyerek, CHP Merkezefendi İlçe Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı. CHP’ye resmi olarak 23 yaşında katıldığını ifade eden Orpak; bugüne kadar da parti içerisinde çeşitli görevler aldığını belirtti. Sokaklarda, meydanlarda, köylerde insan ve çevre içi, parti için mücadeleye devam ettiğinin altını çizen Orpak; “Hep mücadele ettim. Kitleleri arkamdan sürükledim ve başarılar elde ettim. Hiçbir güç veya zorlu mücadeleden asla kaçmadım. Şuan Partimiz umutsuz ve yalnız görünse de aslında en güçlü olduğumuz an bu andır. Çünkü artık ne istediğimizi çok iyi biliyoruz. Bizim CHP'nin yalnız kaldığı ve partililerimizin umutsuz olduğundan bahsediliyor. Unutulmasın ki CHP en zor badirelerde bile tarihinden aldığı öz gücüyle sarsılmadan yerinde dimdik durmayı bilmiştir” dedi.

“YENİLİKTEN, DEĞİŞİMDEN VE ÇALIŞMAKTAN VAZGEÇMEYECEĞİZ”

Eylemlerden geldiğini söyleyen Orpak; “Yine icraat ve eylemlerimizle her yerde olacağız. Bizler göreve talip olurken yenilikten, değişimden ve çalışmaktan asla vazgeçmeyeceğiz. Planladığımız örgüt yapısı ile de parti örgütünü ayağa kaldırarak tekrar büyük bir aile olacağız. İlkeli siyasetimizden hiçbir zaman vazgeçmeyeceğiz. Bizim için öncelikli olan kişiler değil CHP’nin ilkeleridir. Bu sebeple çalışkan bir örgütün hayata geçmesini, bu çalışma ve üretkenliğinde tüm üyelere yayılmasını sağlayacağız” şeklinde ifade etti.

“BİZ YENİLİK VE BAŞARI İÇİN GELİYORUZ”

Orpak, son olarak şunları kaydetti: “Merkezefendi İlçe Başkanlığı’na aday olurken aslında bildiğim yoldan yürüyeceğim. Mustafa Kemal Atatürk'ün gösterdiği hedeften şaşmadan ve bu hedef için durmadan yorulmadan çalışacağım. Hiçbir partilimiz umutsuzluğa kapılmasın, hiçbir partilimiz Cumhuriyetimizin ve Partimizin 100. yılında inancını kaybetmesin. Biz yenilik ve başarı için geliyoruz.”

Editör: Tahir Aygün