Denizli Haber - Buldan Belediye Başkanı Mehmet Ali Orpak,  Ramazan Bayramı’nda mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu.  Üç günlük Ramazan Bayramı’nda Yenicekent, Türlübey, Karaköy, Kadıköy, Dımbazlar, Yayla, Gülalan, Kovanoluk, Dımbazlar, Alandız, Doğan, Oğuz, Bozalan, Beyler mahallelerini ziyaret eden Başkan Orpak, vatandaşlarla sohbet ederek bayram sevincini paylaştı.

Bayramların birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdiğini ve bu özel günlerin, sevgi, hoşgörü ve dostluk bağlarını güçlendirdiğini vurgulayan Başkan Orpak, “ Seçim sonrası ve bayram vesilesiyle gerçekleştirdiğimiz mahalle ziyaretlerimizde hem desteklerinden dolayı hemşehrilerimize teşekkür ettik, hem de bayramın sevincini paylaştık” dedi.

BAŞKAN ORPAK, YAŞLILARI UNUTMADI
Ramazan Bayramı süresince yaşlıları evlerinde ziyaret eden Başkan Orpak, ellerini öperek hayır dualarını aldı. Orpak,“ Bayram süresince gerçekleştirdiğimiz mahalle ziyaretlerimizde yaşlı ve hasta vatandaşlarımıza da bayram ziyaretinde bulunup, hayır dualarını aldık. Rabbim, sağlıklı ve huzurlu nice güzel bayramlara kavuşmamızı nasip etsin” diye konuştu.

Tapusuz köyde 57 yıl sonra gelen mülkiyet sevinci Tapusuz köyde 57 yıl sonra gelen mülkiyet sevinci

ÇOCUKLARIN YOĞUN İLGİSİ
Ramazan Bayramı dolayısıyla mahallelerde gerçekleştirdiği bayramlaşma programlarında Başkan Orpak, özellikle çocuklar tarafından yoğun ilgi ile karşılandı. Çocuklarla da tek tek ilgilenen ve uzun uzun sohbet eden Başkan Orpak’a çocuklar ise çiçek verdi, sarılarak sevgi gösterisinde bulundu.

Mahalle ziyaretlerinden Başkan Orpak’a, eşi Özlem Orpak, CHP İlçe Başkanı Şenol Cerit ile  CHP ilçe yönetimi ve belediye meclis üyeleri eşlik etti.

Editör: Tahir Aygün