Denizli Haber - Hatay’da depremden etkilenen vatandaşların yanında yer alarak çalışmalara aralıksız destek veren Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, ekibiyle birlikte Antakya ilçesi Derince Mahallesi’nde kurulan çadır kente banyo ve tuvalet kurulumu gerçekleştirdi. Belediye ekipleri, Sarayköy’den yanlarına aldıkları tuğla, çimento, kum, boru gibi inşaat malzemeleriyle çadır kent alanına her zaman orada kalacak tuvalet inşası gerçekleştirdi.

MOBİL MUTFAK KURULDU
Ayrıca depremzelerin en büyük ihtiyaçlarından birisi olan sıcak yemek için mobil mutfak kuruldu. 400 çadırın bulunduğu alanda depremzedelere 3 öğün sıcak yemek pişirilecek mobil mutfakta, Belediye Başkanı Özbaş, ilk yemekleri dağıttı.

DEPREMZEDELERİNDE YANINDA
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile deprem bölgesinde bir araya gelen Başkan Özbaş, depremzedeleri ziyaret ederek taleplerini dinledi, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.   

DENİZLİ EKİBİNE ZİYARET
Başkan Özbaş, ayrıca deprem bölgesinde üstün gayretle görevini yapan Denizli Büyükşehir Belediyesi ekiplerini ve Sarayköy’den Hatay’a gelen diğer kurum çalışanlarını ziyaret ederek kolaylıklar diledi.  

Hatay’daki çalışmalara deprem bölgesinde destek veren Başkan Özbaş, “Depremde en büyük yıkımın yaşandığı illerden birisi olan Hatay’a ekibimiz ile birlikte ulaştık. Çadır kentte yaptığımız çalışmaların ardından depremzede vatadaşlarımızın sıcak yemek yemesi için mobil mutfağımızın kurulumunu gerçekleştirdik. Yemeklerimizin pişirme işlemini yaptık ve vatandaşlarımıza ikram etmeye başladık. Cansiparane deprem bölgesinde çalışan görevli kardeşlerimizi ziyaret ederek kolaylıklar diledik. Depremzede kardeşlerimize Sarayköylü hemşehrilerimizin geçmiş olsun dileklerini ilettik. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Hep birlikte bu zor zamanların üstesinden geleceğiz, inşallah” dedi.

Editör: Tahir Aygün