Denizli Haber - Öztürk açıklamasında şu sözlere yer verdi; “Ak Parti milletvekillerine sesleniyorum. Her yeni düzenlemenin kıyısına köşesine cumhurbaşkanının yetkisine devredilecek. Ya da Cumhurbaşkanının yetkisine verilecek ibarelerini ekliyorsunuz ya artık görün gözünüzde ululaştırdığınız o tek adam büyük hatalar yapıyor. Her fırsatta yeni yeni yetkiler verdiğiniz o tek adam vatan için canından vazgeçen şehitlerimize kelle terörist başına sayın demedi mi. Ben bu davanın savcısıyım dediği gün adalet bitmedi mi. Ne istedilerse verdik dediği, bu hasret bitsin dön artık diye seslendiği FETÖ 2016 darbe yapmadı?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki görevinden istifa etti Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki görevinden istifa etti

Bu can bu bedende bu fakir bu görevde olduğu sürece o teröristi alamazsınız deyip beyzbol sopasını görünce alelacele o rahibi yolcu etmedi mi. Bunlar bilmeze ben ekonomistim dedikten sonra ekonomimiz çökmedi mi. Terör örgütlerinin kuluçka merkezini İsveç, kusura bakma bizden NATO’ya üyelik konusunda herhangi bir destek görmeyeceksin demedi dedi ve önceki gün komisyonda İsveç’in NATO’ya katılımını protokolünü kabul etmediniz mi? Tek millet, tek bayrak tek vatan tek devlet derken beraber yol yürüdüğünüz, ortağınız olan parti anayasamıza meydan okurcasına teklif dahil edilemez olduğu halde ve federasyon özerklik dahi tartışmaya açılmalıdır. Demedi. Unutulmasın ki tarihte Türk’e parmak sağlayan kim olursa kolu kopmuştur. Söyleyen senden olunca sus pus karşıdan olunca hain terörist diye bas bas bağır. Tahterevalli siyasetine aynen devam.  Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan maalesef tüm bunları ve dahi fazlasını söyledi ve yaptı görün artık” dedi.

Editör: Tahir Aygün