Denizli Haber - Eğitim alanındaki destekler ve projelerle adından başarıyla söz ettiren Pamukkale Belediyesi, 2023-2024 eğitim-öğretim döneminde toplam 2 bin 500 öğrenciye destek sağlayacak. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Pamukkale ilçesinde ikamet eden ortaokul ve lise öğrencilerine 8 ay boyunca yapılacak olan eğitim yardımı sonuçları belli oldu. Başvuru sahipleri www.pamukkale.bel.tr/burs linkine giriş yaparak vatandaşlık numarası bilgileri ile eğitim yardımı almaya hak kazanıp kazanmadıklarını kontrol edebilecek. Ayrıca, sonuçlar Pamukkale Belediyesi Mobil Uygulaması üzerinden de ulaşılabiliyor. Eğitim yardımı alma hakkını kazanan öğrencilere mesaj ile izlenecek yol hakkında bilgiler iletilecek. Öğrenciler adına açılacak olan hesapların kartları dağıtılarak eğitim yardımı düzenli olarak hesaplara aktarılacak.

Pamukkale’de büyük çoğunluk! Kesin Olmayan Sonuçlar CHP: 25 AK Parti: 12 Pamukkale’de büyük çoğunluk! Kesin Olmayan Sonuçlar CHP: 25 AK Parti: 12

 “CUMHURİYET’İMİZİN GENÇLERİ BİZLER UMUDUMUZ, HAYAT IŞIĞIMIZ”

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Pamukkale ilçe sınırları içinde ikamet eden ihtiyaç sahibi, devlet okullarında okuyan başarılı öğrencilere 2 bin 500 öğrenciye 8 ay boyunca aylık 500 TL ödeme yapılacağını belirtti. Geçtiğimiz yıla göre yardım miktarını 100’de yüz zam yaparak 500 TL’ye çıkardıklarını ifade eden Başkan Örki, “Eğitim her zaman önceliğimiz. Her yıl eğitim alnında okullarımıza, öğrencilerimize önemli destekler sağlıyoruz. Okullarımızın eksikliklerini giderme noktasında hassasiyetle çalışıyoruz. Okullarımıza, konferans salonları, halı sahalar, kütüphaneler, yemekhane, güvenlik kulübesi, okul iç dış boyamaları gibi destekler sağlıyoruz. Kısacası, okullarımızdan gelen talepleri yerine getirmek için gayret gösteriyoruz. Bununla birlikte ilçemize yepyeni 3 okul kazandırdık. Bizler biliyoruz ki, gençlerimiz bizim geleceğimizin teminatı. 100 yaşına giren Cumhuriyet’imizin gençleri bizler umudumuz, hayat ışığımız. Ortaokul ve lise olarak toplam 2 bin 500 öğrencimizin başvuruları titizlikle incelendi ve eğitim yardımı almaya hak kazanan isimler belli oldu. Desteklerimizin öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Editör: Tahir Aygün