CHP Genel Başkanı Özel, Ertemur’u Ziyaret Etti CHP Genel Başkanı Özel, Ertemur’u Ziyaret Etti

Denizli Haber - Pamukkale ilçesindeki seçim yarışında CHP adayı Ali Rıza Ertemur’un seçim zaferini ilan etmesinin ardından gözler belediye meclis üyesi dağılımına çevrilmişti.

4 kontenjan adayının yer aldığı 37 kişilik mecliste de CHP’li adayların yoğunluğu dikkat çekti. Oyların sayılmasının ardından kesin olmayan sonuçlara göre CHP bu alanda da büyük fark attı.

Ertemur ile birlikte 4 kontenjan meclis üyesine sahip olan CHP, listelerinden de 20 üyeyi meclise soktu.

Denizli’nin eski belediye Başkanı Ali Marım, CHP il eski başkanlarından Ümid Dizdaroğlu ile Uğur Çizmecioğlu ile Kadir Keskin kontenjan adayı olarak meclise girdi.

CHP listelerinden ise il eski başkanlarından Himmet Yavaş ile birlikte Emrah Cihan Deniz, Bülent Taylan Kaplan, Mahinur Dingil, Mustafa Gülmez, Himmet Keysan, Coşkun Emik, Havva Kinik, Özcan Dama, İbrahim Savan, Serkan Tüğdür, Betül Yiğit, Süleyman Koç, Rıdvan Yıldız, İsmail Aksoy, Nuray Şadiye Özkaya, Alican Kaplan, Gökben Askeroğlu, Anıl Çelik, Ayşenur Karaca ve Emirhan Ali Gönültaş meclis üyesi seçildi.

Ak Parti’de ise 11 meclis üyesi yeni dönem için seçmenden onay aldı. Hakan Çetinkaya, Osman Nuri Nazlıer, Münevver Tekaslan, Enderay Bozbay, Erkan Tıkıroğlu, Mesut Bayram, Ensar Çaray, Raşit Özdemir, Mehmet Er, İsmail Balaban, Hülya Baştanoğlu ve İhsan Aybey yeni dönemde belediye meclisinde görev yapacak.

Editör: Tahir Aygün