Özgür Özel, Denizli'ye Geliyor Özgür Özel, Denizli'ye Geliyor

Denizli Haber - İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Uzman Veteriner Hekim Türkay Berberoğlu, mahalle mahalle dolaşarak vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Başkan Adayı Berberoğlu, sadece büyüklerle değil, geleceğin teminatı olan çocuklarla da yakından ilgileniyor.

Pamukkale'ni̇n Geleceği̇ni̇ Türkay Berberoğlu İnşa Edecek (6)

Görevlerimden Biri de Çocuklarımızın Geleceğini İnşa Etmek

Gittiği mahallelerde büyüklere projelerini anlatıp destek isteyen Berberoğlu, Pamukkaleli miniklerin de gönlünde taht kuruyor. Hazırladığı projelerin günü birlik veya göstermelik, olmadığını ilçenin gelecek uzun yıllarını da yakından ilgilendiren ayağı yere basan projeler hazırladığını anlatan Berberoğlu, “Pamukkale’mizin huzuru ve güvenliğini sağlamak için her şeyi yapacağız.

Pamukkale'ni̇n Geleceği̇ni̇ Türkay Berberoğlu İnşa Edecek (4)

Tüm bunları yaparken geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız da düşünmek zorundayız. Bugünü çocukları yarının büyükleri olacak. Biz şimdiden hazırladığımız projelerimizle çocuklarımızın önünü açıyoruz. Pamukkale’nin geleceğini, ilçe sakinlerimizle birlikte çocuklarımız için şimdiden hazırlıyoruz. Çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmesi için açacağımız kreşler, çocuklarımızın sağlıklı büyümesi için ilkokul öğrencilerimize dağıtmayı hedeflediğimiz süt projeleri de bu yüzden hazırlandı.” Dedi.

Pamukkale'ni̇n Geleceği̇ni̇ Türkay Berberoğlu İnşa Edecek (5)

Geleceğin Büyükleriyle Güçlü Bağ Kuruyor

Berberoğlu'nun seçim kampanyası sırasında öne çıkan en dikkat çekici noktalardan biri, çocuklara olan özel ilgisi ve yakınlığı. Projelerini anlatırken minikleri de unutmayan Berberoğlu, çocuklarla şakalaşıp onların kalplerini kazanıyor.

Pamukkale'ni̇n Geleceği̇ni̇ Türkay Berberoğlu İnşa Edecek (3)

Kendi ifadesiyle "çocuklar bizim her şeyimiz" diyen Berberoğlu, geleceğin büyükleriyle güçlü bir bağ kuruyor. Çocukların ülkenin geleceği ve kendisi açısında çok ama çok önemli olduğuna vurgu yapan Berberoğlu “Artık Pamukkale Belediyesi'nin imkânları halk için çocuklar için kullanılacak. Şeffaf Belediyecilik için çok az kaldı” dedi.

Pamukkale'ni̇n Geleceği̇ni̇ Türkay Berberoğlu İnşa Edecek (2)

Editör: Tahir Aygün