Denizli Haber - İmzalanan protokol ile ilgili açıklama yapan Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, öğrencilerimizin yurt dışı staj imkânları konusunda önemli bir protokole imza attıklarını ifade ederken, bu protokolün PAÜ’lü öğrencilerin yurt dışına açılmaları konusunda önemli bir kapı olduğunu söyledi. Bu konuda öğrencilere verdiği desteklerden dolayı MÜSİAD yönetimine teşekkürlerini ileten Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, “Böyle bir konuda MÜSİAD’ın önderlik etmesi bizim için çok önemli. Çünkü öğrencilerimizin yurt dışına gitmesini, orada edindikleri bilgi birikimini ve tecrübelerini ardından burada, ülkemizin gelişiminde katkıya dönüştürmelerini istiyoruz. Yurt dışı staj imkânlarını öğrencilerimize sağlıklı aktarmamız gerekiyor. Bu noktada MÜSİAD’ın devreye girmesi bizi çok sevindirdi. Hayırlara vesile olmasını diliyorum. Tüm MÜSİAD ailesine çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

PAÜ İLE MÜSİAD ARASINDA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI (1)

MÜSİAD Denizli Şube Başkanı Engin Boyacı yaptığı konuşmada şunları dile getirdi: “Bugün burada Pamukkale Üniversitesi ile beraber öğrencilerimizin yurt dışında staj yapmaları için bir protokole imza atacağız.  Yurt dışında yetmiş iki temsilciliğimiz ve şubemiz bulunmakta. Yurt içinde de 84 şubemiz var. Böyle bir protokolde yer alıp gençlerimize faydamız dokunacağı için çok mutluyuz ve gurur duyuyoruz. Hayırlı olmasını diliyorum.”

Ünlü Oyuncudan Denizli Paylaşımı Ünlü Oyuncudan Denizli Paylaşımı

Yapılan protokol kapsamında ilgili fakültelerden öğrenciler, MÜSAİD’ın yurt dışında ortak projeler yürüttüğü firmalarda ERASMUS ve staj imkânı yakalamış olacak.

PAÜ İLE MÜSİAD ARASINDA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI (2)

Editör: Tahir Aygün