Atıksu arıtma tesisi projesi paydaşları Denizli OSB'de bir araya geldi Atıksu arıtma tesisi projesi paydaşları Denizli OSB'de bir araya geldi

Denizli Haber - Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji (DOSTEK) öğrencileri, Denizli OSB Müdürlüğü ev sahipliğinde düzenlenen “Teknoloji Geliştirme Bölgeleri ve Kuluçka Merkezleri’nde Gençlerle Üretiyoruz" seminerinde Kütahya Tasarım Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Ersan Öz ile buluştu. Prof. Dr. Ersan Öz, yoğun katılımla gerçekleşen seminerde Teknokent çalışmaları, Kuluçka Merkezleri’nde yer alma koşulları, özgün proje üretimi ve kazanımları konularında önemli bilgileri öğrencilerle paylaşırken, DOSTEK’li gençler merak ettikleri konuları sorma imkanı yakaladı.

+ D S C 5816

İnteraktif şekilde, sohbet havasında geçen seminerin sonunda DOSTEK Koleji Müdür Başyardımcısı Emel Gönenmiş, Kütahya Tasarım Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Ersan Öz’e teşekkür plaketi takdim etti. Gençlere hayatlarında başarılar dileyen ve başarılı olmanın ipuçlarını paylaşan Prof. Dr. Ersan Öz, çeşitli etkinliklerde yeniden DOSTEK Koleji ile bir araya geleceklerini de müjdeledi.

+ D S C 5819

Editör: Tahir Aygün