Denizli Haber - Sarayköy Belediyesi’nin ev sahipliği ile devam eden Ramazan Etkinlikleri Turan Mahallesi’nde kurulan alanda her gün farklı gösterilerle devam ediyor. Hacivat-Karagöz, Mevlana ve sihirbaz gösterileri, tasavvuf konserleri, tiyatro, interaktif çocuk şovları ve birbirinden eğlenceli yarışmalarla vatandaşlar tarafından çok beğenildi.

Her gün gösterilere katılarak vatandaşlarla bir araya gelen Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “Ramazan etkinliklerimize 7 Nisan itibariyle başladık. Hakikaten Sarayköy’de festivallere, bu tür etkinliklere çok büyük ilgi ve alaka var. Hepimizi derinden etkileyen depremler sonrasında vatandaşlarımızı, çocuklarımızı biraz olsun normalleştirmek adına böyle bir organizasyon düşündük. Çocuklarımıza ve yetişkinlerimize yönelik etkinliklerimiz var. Binlerce vatandaşımız çoluk, çocuk her akşam buradayız. Vatandaşlarımız tarafından çok beğenilen ve yoğun ilgiyle devam eden programımızı Ramazan Bayramımızın son gününe denk gelen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımıza kadar devam ettireceğiz. Ramazan-ı Şerifimizin tüm vatandaşlarımıza sağlık, mutluluk, afiyet, huzur getirmesini diliyorum. Kadir Gecemizi ve Ramazan Bayramımızı şimdiden kutluyorum” dedi.  

Vatandaşlar ise programdan duydukları memnuniyeti şöyle dile getirdi:

Cemile Koç, “Çok güzel Ramazan havası var. Ramazan etkinlikleri çok güzel olmuş. Yetişkinler için stantlar kurulmuş, çocuklarımız için lunapark yapılmış. Sahne gösterileri de etkinlik alanına renk katmış. Bu güzel çalışma için Sarayköy Belediye Başkanımız Ahmet Necati Özbaş’a teşekkür ederiz.” 

Murat Yeşilyurt, “Beklentinin üzerinde bence. Alışveriş reyonlarını dolaştım. Çocuk eğlensin diye park alanına getirdim. Çok güzel oldu. Ben daha önce Antalya’ya çocuklarımı götürdüm. Yakında olması daha iyi. Yürüyerek gelebiliyorsun. Her zaman devamı gelsin isteriz tabi ki de.”

Baran Şen, “Mükemmel buldum iyiydi. Eğlendim, gezdim. Sahne gösterilerini izledik. Ramazan etkinlikleri olmasaydı iş dışında başka bir şey olmayacaktı. Bu eğlence herkes için çok güzel oldu.”

Nazmi Kurt, “İlk defa geliyorum, çok güzel olmuş. Torunumu getirdim. Başkan sağ olsun. Allah razı olsun ondan, çok memnunuz.”

Editör: Tahir Aygün