Denizli Haber - Sarayköy Belediye Meclisi yeni dönemin ilk toplantısını gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Mehmet Salih Konya başkanlığında gerçekleştirilen ilk oturum Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm kahramanlar için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın söylemesiyle başladı.

ELEŞTİRİYE AÇIK BİR YÖNETİM
Oturumun açılış konuşmasını gerçekleştiren Başkan Konya, yeni dönemin hayırlı olmasını dileyerek, “ 1 Nisan itibariyle siyasetimizi bir kenara bırakarak Sarayköy halkımızın menfaati, çıkarı, mutluluğu ve huzuru için canla başla çalışacağız. Siyasi görüşlerin geride kaldığı, artık hizmet görüşü ve beraber çalışma anlayışının yer aldığı, eleştiriye açık bir yönetim olacağız. Memleketimiz için ortaya koyulan her şeyde en doğru kararı vereceğimize inanıyorum” dedi.

2-67

SIKI DENETİM BAŞLAYACAK
Seçimlerin netleştiği günün hemen sonrasında belediye çalışmaları üzerinde yoğunlaştıklarını belirten Başkan Koyna, “ Yapılan güzel çalışmalar için teşekkür ederiz. Ancak inşa edilen projelerin yapılarak bakımsız bir halde bırakıldığını gördük. Belediye bünyesine bağlı çalışma alanlarını incelediğimizde çok şeyin eksik kaldığını, denetimin zayıf olduğuna şahit olduk. Yapılan iyi işleri takdir ettiğimiz gibi bizden önce görev yapmış arkadaşların varsa hatalarını da halkımız ile en açık şekilde paylaşacağız. Denetimi sık, disiplinli, halkımızın hakkını yedirmeyeceğimiz bir yönetim anlayışı içerisinde hizmetlerimize başlıyoruz ” diye konuştu  

5-29

Denizli Sarayköy'de Kumru Yavrusu Kurtarıldı Denizli Sarayköy'de Kumru Yavrusu Kurtarıldı

Başkan Konya, “Memleketimiz için en doğru çalışmaları sırtlayarak olması gerektiği gibi çalışmalarımıza yön vereceğiz. AKP VE CHP meclis üyeleri ile birlikte ortak akıl ile memleketimize en güzel hizmetleri vereceğimize inanıyorum. Yeni dönemin ilçemize, halkımıza ve meclisimize hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

11’i CHP, 5’i AK Parti meclis üyelerinden oluşan mecliste 15 gündem maddesi ele alındı.

Yeni dönemin ilk meclis toplantısı olması nedeniyle belediye meclisinde görev yapacak başkan vekilleri, divan kâtibi üyeleri, komisyon üyeleri ve denetim kurulu üyeleri seçildi.

Editör: Tahir Aygün