Denizli Haber - Sarayköy’ü prestij projelerle buluşturan, 7’den 70’e her yaştaki vatandaşa sunduğu projelerle yaşam kalitesini yükselten Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, yeni dönem için de iddialı projelerini açıklıyor. Yeni projeler hem vatandaşların hayatlarına hem de ilçenin gelişimine büyük katkı sunacak.

AK Parti Belediye Başkan Adayı olarak 3’üncü kez vatandaşların desteklerine talip olan Ahmet Necati Özbaş’ın vizyon projelerinden birisi de Fizyoterapi Hastanesi. Sağlık Bakanlığı iş birliğiyle hayata geçmesi planlanan sağlık projesi ile Sarayköy’ün sağlık alanında da önemli bir merkez olması hedefleniyor.

Samanlıkta çıkan yangın paniğe neden oldu Samanlıkta çıkan yangın paniğe neden oldu

Pamukkale Üniversitesi Sarayköy Meslek Yüksekokulu yanına inşa edilmesi düşünülen Fizyoterapi Hastanesi’nin 100 yataklı olacağını belirten Başkan Özbaş, “Yapılmasını planladığımız bu hastanemizde son teknolojiye sahip fizik tedavi ve rehabilitasyon ünitesi bulunacak. Önemli bir sağlık hizmetinin faaliyete gireceği ilçemizde vatandaşlarımızın yaşam kalitesi daha da artacak, ilçemiz hem şehrimizde hem de bölgemizde önemli bir yere sahip olacak. İlçemizi ve hemşehrilerimizi en güzel hizmetlerle buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

Editör: Tahir Aygün