Denizli Haber- Sarayköy Belediye Başkanlığı görevini 10 yıldan bu yana başarılı bir şekilde sürdüren Ahmet Necati Özbaş, ilçeye kattığı yeniliklerle takdir toplarken vatandaşların sorunlarına çözüm üretmesiyle de gönülleri fethetti.

31 Mart yerel seçimlerinde 3’üncü kez AK Parti Belediye Başkan Adayı olarak sahalara inen Başkan Özbaş, gittiği her yerde büyük bir coşku ve ilgiyle karşılanıyor.

31 Mart seçimleri öncesinde sabahın erken saatlerinden başlayarak gece yarısına kadar saha çalışmalarını sürdüren Başkan Özbaş’ın son durağı Karataş ve Tosunlar Mahalleleri oldu.

Sokak sokak, ev ev gezerek yapacak olduğu projeleri anlatan Başkan Özbaş’a vatandaşların gösterdiği ilgi ve destek 31 Mart akşamının mesajını verdi.

Gezi sırasında çocuk, genç demeden her yaşta vatandaşın “memnuniyet” ifadeleriyle karşılaşan Başkan Özbaş, “ Mahalle ziyaretlerimizde vatandaşlarımızın desteklerini hissediyoruz. Onların bizlerle birlikte olması 31 Mart’ta yeniden birlikte tarih yazacağımıza işaret ediyor. 2014 yılında ilk kez Belediye Başkan Adayı olduğum zamanlarda yaşadığım o heyecanımı hiç kaybetmedim. 3. kez çıktığımız bu yolda aynı heyecan içerisindeyim. Sarayköy’ü hemşehrilerimizin destekleriyle çok geliştirdik ve büyüttük. Hayallerimiz hala bitmedi. Memleketimiz için hedeflerimiz daha çok büyüdü. Yeni dönemimizde de ilçemiz hizmetlerle konuşulacak, yeniliklerle adından söz ettirecek” dedi. 

Sarayköy Belediye Başkanı Mehmet Salih Konya’dan 23 Nisan mesajı Sarayköy Belediye Başkanı Mehmet Salih Konya’dan 23 Nisan mesajı

Editör: Tahir Aygün