Öztürk “Toplumsal Hayatın Bir Parçası Olan Sokak Hayvanlarına Gereken Önemi Ve Hassasiyeti Göstereceğiz” Öztürk “Toplumsal Hayatın Bir Parçası Olan Sokak Hayvanlarına Gereken Önemi Ve Hassasiyeti Göstereceğiz”

Semerci mesajında; Aynı zamanda atanamayan öğretmenlerin durumuna da dikkat çekti. KPSS sınavına hazırlanan ve mülakat sürecinde yaşanan zorlukları dile getirerek, atanamayan öğretmenlerin emeklerinin boşa harcanmasına üzüntüsünü ifade etti.

Öğretmenlerin ekonomik şartlarının düzeltilmesi, maaşlarının artırılması ve mesleki gelişim için gerekli kaynakların sağlanması gerektiğine vurgu yaptı. Ayrıca, öğretmenlere duyulan saygının toplumda önemli olduğunu ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün öğretmenlere verdiği değeri hatırlattı.

Öğretmenlerin zorluklarını çözüm odaklı ele almak ve sesleri olmak için söz verdiğini belirtti. Genç nesillerin sağlam bir eğitim alabilmesi için öğretmenlerin sorunlarının çözülmesi gerektiğini vurguladı ve öğretmenlere minnettarlık duygularını dile getirdi.

Son olarak, Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, şehit öğretmenleri ve Cumhuriyet Öğretmenlerini rahmet, minnet ve dua ile anarak Öğretmenler Günü'nü kutladı.

Editör: Tahir Aygün