Denizli Haber - Denizli merkez, ilçe ve mahallelerde yoğun seçim kampanyası çalışmalarına devam eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli Milletvekili Adayı Şeref Arpacı, enflasyon, yoksulluk, ekonomik sıkıntılarla boğuşan vatandaşın en büyük umudunun Millet İttifakı olduğunu söyledi.

“DEĞİŞİM TALEBİNİ TOPLUMUN HER KESİMİNDEN ALIYORUZ”

Arpacı; Millet İttifakının, 14 Mayıs sonrasında başta ekonomi olmak üzere, ülkenin sıkıntılarını aşıp, ülkeye yeni bir bahar getirerek, halka rahat bir nefes aldıracağını dile getirdi.  Millet İktidarının hayata geçireceği çalışmaları vatandaşların, büyük heyecanla beklediğini vurguladı. Özellikle her gittikleri bölgede gençlerin yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını, talepleri ve geleceğe dönük isteklerini not ettiklerini belirten Arpacı, halkın iktidarında onları bekleyen ve kamuoyuyla paylaşılan çalışmaları ve projeleri büyük heyecan yarattığının altını çizdi. Değişim taleplerini toplumun her kesiminden aldıklarını belirten Arpacı, özellikle gençlerin değişimin meşalesini yaktığını söyledi.

“GENÇLERİMİZİN YÜZÜ GÜLECEK”

Halkın iktidarında gençlerin de rahat bir nefes alacağını belirten Arpacı, “Ülkemizin en büyük zenginliği gençlerimizdir. Millet İktidarında gençlerimizden aldığımız güç ve enerjiyle, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine son sürat ilerlemeye devam edeceğiz. Halkın iktidarından artık gençlerimiz de gelecek kaygılarından kurtularak, rahat bir nefes alacak. Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayımız ve Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun duyurduğu gençlere yönelik vaatler, gençlerimizi çok heyecanlandırdı. Her gittiğimiz yerde gençlerimizin yoğun ilgisiyle, değişim talepleriyle birlikte tekrar tekrar gençlerimize yeni bir yön veren vaatlerimiz anlatıyoruz. Gençlerimiz, ‘İlk arabanız ÖTV’siz olacak’ sözümüzü anlatıyoruz. Gençlerimiz artık ev sahibi olmakta hiç zorlanmayacak. Gençlerimizin KYK kredi ve burs tutarları artacak. Borçlar sıfır faizle yeniden yapılandırılacak. KYK borcu gibi bir dertleri kalmayacak. Enflasyonu 2 yıl içinde kalıcı biçimde sabitleyip 5 yılda en az 5 milyon yeni iş imkanı yaratacağız. Genç işsizlik problemini çözeceğiz. Gençlerimiz artık ev sahibi olmakta hiç zorlanmayacak. Bunu birlikte başaracağız.Türkiye'yi içine düştüğü bu durumdan çekip çıkarmamız birlikte olacak. Birlikte sandığa gideceğiz, birlikte Türkiye'yi aydınlığa çıkaracağız” dedi.

Editör: Tahir Aygün