Denizli Haber - Arpacı, tekstil işçileri ve esnafla buluştu, vatandaşların dertlerini dinledi. Denizliler, Şeref Arpacı’ya değişim taleplerini iletti, “Ekonomik sorunlara çare bulun” dedi. Toplumun her kesiminden değişim talebinin geldiğini vurgulayan Şeref Arpacı,  “Sana söz! Halkın İktidarında üretim ekonomisine geçilerek, enflasyon ortadan kalkacak, ülkede topyekûn kalkınma sağlanacak. Türkiye’nin içinde bulunduğu ve iktidar tarafından oluşturulan ekonomik çıkmaz bertaraf edilecek. Halkımızın desteğiyle Millet İktidarında ülkemize yeni bir bahar gelecek.” ifadelerini kullandı.

Pamukkale ilçesinin Fatih ve Kayıhan mahallelerinde, vatandaşların taleplerini dinleyen Şeref Arpacı, herkesin değişim isteği ile CHP ve Millet İttifakı’nın adaylarını kucakladığına işaret etti.

WhatsApp Image 2023-04-26 at 10.09.26 (1)

Arpacı; “Biz kahveleri, pazarları geziyoruz. Fabrikalarımızı, esnafımızı ziyaret ediyoruz.  İlçelerimizin mahallelerinde sözcülerimizle, muhtarlarımızla görüşüyoruz. Herkes değişimden yana, herkes refah içinde, özgür bir ortamda yaşamak istiyor. Artık insanlar değişim talebinde bulunuyor. Türkiye’de enflasyonla mücadele edilmiyor. Enflasyonla mücadele etmenin tek yolu, üretim ekonomisine geçmektir. Biz de bunu başaracağız. Üreteceğiz, emeğin hakkını vereceğiz, üreticinin de emekçinin de, tüketicinin de yüzü gülecek” diye konuştu.

WhatsApp Image 2023-04-26 at 10.09.26

14 Mayıs’ta Millet İttifakının Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu güçlü bir şekilde cumhurbaşkanı yapacaklarını vurgulayan Arpacı, Meclis’te de çoğunluğu sağlayarak, parlamenter sisteme geçiş için hızlı adımlar atılacağını vurguladı.

WhatsApp Image 2023-04-26 at 10.09.27 (1)

14 Mayıs’ın Anneler Günü’ne denk geldiğini hatırlatan Arpacı, “Annelerimize en güzel hediyeyi verelim. Çocuklarımızın geleceğini güvence altına alalım. Değişimle, yeni bir başlangıçla birlikte ülkemizin geleceğine hep birlikte yön verelim. Sandıklara gidelim ve oylarımızı kullanalım. Millet İktidarında ülkemize bahar gelecek, herkesin yüzü gülecek. 14 Mayıs’ta Açacak Bahar Çiçeklerini Annelerimize Hediye Edeceğiz!” dedi.

Editör: Tahir Aygün