Denizli Haber - Mevcut sistemin denetlenilebilir olmadığını ve kural tanımaz bir yönetim şekline dönüştüğünü belirten Arpacı, “Millet İttifakının; Güçlendirilmiş Parlamenter sisteme geçiş süreci hazır. Ekonomik sıkıntıyı aşacak, güçlü bir ekonomik yapı getirecek modeller hazır. 14 Mayıs’ta ülkemizde yeni bir bahar gelecek” dedi. 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli Milletvekili Adayı Şeref Arpacı, seçim çalışmaları kapsamında halkın tüm kesimiyle diyalog içerisinde ziyaretlerine ve buluşmalarına devam ediyor. Her gittiği bölgede vatandaşın; mevcut yönetim sistemine yönelik eleştirileri başta olmak üzere ekonomik sıkıntılarla savaş ve yolsuzluk ve yoksulluğun üzerine gidilmesi noktasında taleplerini de Arpacı, not ediyor. Millet İttifakı olarak iktidara geldikten sonra yapılacak çalışmaları vatandaşa aktarıyor.

WhatsApp Image 2023-04-22 at 14.24.34

“HALKIN İKTİDARI GELİYOR”

Mevcut sistemin denetlenilebilir olmadığını ve kural tanımaz bir yönetim şekline dönüştüğünü belirten Arpacı, “Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi, yönetimde kişiselliğe ve keyfiliğe yol açmıştır. Cumhurbaşkanına verilen geniş yetkilerle, hem yasama hem yargı hem de yürütmede çok ciddi tahribatlar yaşanmış, bir kişinin güdümünde ülkemiz yönetimsel bir krizin içine girmiştir. Yine aynı keyfiyetlikle yanlış ekonomik sistem dayatması ve uygulamalarla ekonomik kriz derinleşmiş, ülkemiz, halkımız yoksulluğun pençesine itilmiştir. Yolsuzluk, adaletsizlik, liyakatsiz atamalarla da kamu barışı adeta katledilmiştir. Yargıda bağımsızlıktan ise söz etmek mümkün değildir. Birleşe birleşe büyüyerek ilerlediğimiz 14 Mayıs’ta, halkın iktidarıyla iş başına gelecek Millet İttifakı, tüm sıkıntı ve sorunları bir bir çözecek, ülkemiz, milletimiz nefes alır bir duruma gelecektir. Millet İttifakı olarak, Güçlendirilmiş Parlamenter sisteme geçiş süreci hazır. Ekonomik sıkıntıyı aşacak, güçlü bir ekonomik yapı getirecek modeller hazır. Bunların her biride tüm detaylarıyla halkımızla paylaşılmıştır. Millet İttifakı olarak önce toplumu güçlendireceğiz, devleti toparlayacağız, açık yaraları kapatacağız, insanların yaşam sevincini geri vereceğiz. Sana Söz, yeni baharlar gelecek. Ülkemiz, milletimizin yüzü gülecek” dedi.

WhatsApp Image 2023-04-22 at 14.24.34 (1)

Editör: Tahir Aygün