Denizli Haber - Denizli 1. Amatör Play_Of Liginin ilk haftasında Karşıyaka Saraçoğlu Stadında oynanan karşılaşmada gülen taraf Serinhisar 1906 Belediyespor oldu.

Yeni Güneyspor, karşısında ilk yarıyı 1 – 0 geride bırakan Serinhisar 1906 Belediyespor, karşılaşmanın 2. Yarısında Yeni Güneyspor, ağlarına 5 gol attı ve Play-Of liginin ilk haftasını kayıpsız geride bıraktı.

Serinhisar 1906 Belediyespor’a galibiyeti getiren golleri Deniz Gemi, Tahsin Yarıca, Mehmet Boz, Mehmet Ali Çimen ve Serinhisar 1906 Belediyespor’un yeni transferi Yakup Sözer kaydetti.

Cemal Kobaş Serinhisar’da Gençlerin Kalbine Girdi Cemal Kobaş Serinhisar’da Gençlerin Kalbine Girdi

ELBEYİ “ GURUR DUYUYORUM “

Yeni Güneyspor, karşısında hak ederek farklı bir galibiyetten dolayı tüm oyuncuları yürekten kutladığını belirten Serinhisar 1906 Belediyespor Teknik Direktörü Mehmet Elbeyi, 90 dakika boyunca mücadeleyi bırakmayan ve geriye düşmelerine rağmen farklı galip gelen oyuncuları ile gurur duyduğunu altını çizdi. Kırmızı beyazlı takımın teknik Patronu Mehmet Elbeyi “ Play-Of liginin ilk maçlarının önemini bilerek karşılaşmaya hazırlandık. Oyuncularım 90 dakika çok iyi mücadele ettiler. Hak ederek 3 puanın sahibi olduk. Artık bu maçı geride bırakıyoruz. Önümüzde geriye kalan son 6 final maçımız var. İnşallah Serinhisar’ın kendi evlatları ile bir hayali gerçeğe dönüştüreceğiz ve Serinhisar 1906 Belediyespor’un hak ettiği yere Denizli Süper Lige çıkaracağız” dedi.

Editör: Tahir Aygün