Denizli Haber - 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi çalışmalarını Buldan’da sürdüren AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Ekrem Başer, Belediye Başkanı Mustafa Şevik’i makamında ziyaret etti.  Ziyarette Başer’i, AK Parti İlçe Başkanı Naci Çomuk, MHP İlçe Başkanı İbrahim Aksüt, BBP İlçe Başkanı Nursel Fırtına, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Ali Özak ve yönetim kurulu üyeleriyle belediye meclis üyeleri eşlik etti.  

Seçim çalışmaları kapsamında bir çok ilçeyi ziyaret ettiğini belirterek kırsalda organik tarımın desteklenmesi ve kırsalın kalkınması için çalışacağını vurgulayan Başer, “Biz sorunlarımızı ekonomimizi büyüterek aşabiliriz. Organik tarım üzerinde durmamız gerek. Buldan’ımızı, Güney’imizi, Bekilli’mizi içine alan bu havzasını özellikle üzümünün ön plana çıkarıldığı organik tarım gibi düşünmek lazım. Yenicekent’te de termal su varsa seracılığı da ön plana çıkaracak çalışmalar yürütmek için koşturacağız. Ben kendim sanayiciğim, ticaretin içerisinden gelen birisiyim. Dolayısıyla odaklanacağım nokta bu olacak. Bunun için çalışacağız” dedi.

Milletvekili Adayı Başer ile birlikte esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Şevik, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek,”14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan seçimlerin Buldan’ımıza, Denizli’mize ve Türkiye’ye hayırlar getirmesini dilerim. Sizlere başarılar dilerim. Cumhur İttifakı olarak Denizli’nin TBMM’de çok sayıda milletvekiliyle güçlü şekilde temsil edilmesi için hep birlikte çalışacağız. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın” dedi.

Başkan Şevik ve partililerle birlikte Buldan esnafını ziyaret eden Milletvekili Adayı Başer kendisini tanıttı, destek istedi.

Esnaf ziyaretinin ardından AK Parti İlçe Teşkilatı’nın Belediye Düğün Salonu’nda verdiği iftar yemeğine katılan Başkan Şevik, Milletvekili Adayı Başer ve davetliler, Buldan’da 80 yıldan beri süregelen canavar düdüğünün çalınmasıyla oruçlarını açtı.

Editör: Tahir Aygün