Denizli Haber - Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, MHP İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Buldan MHP İlçe Başkanvekili Suat Özdemir, MHP il ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte TBMM’nde Genel Başkan sayın Dr. Devlet Bahçeli başkanlığında düzenlenen Grup Toplantısına katıldı.

Buldan’a çocuk doktoru ataması yapıldı Buldan’a çocuk doktoru ataması yapıldı

MHP Lideri Devlet Bahçeli grup toplantısında milletvekilleri ve illerden gelen misafirlerine seslendiği konuşmasında, Türkiye Cumhuriyeti devletinin hızla akan tarih sürecinde 2123’e kadar uzanacak yeni bir yüzyıla girmiş bulunduğunu, bu yüzyılın adının da Türk ve Türkiye Yüzyılı olacağını vurgu yaptı.

Devlet Bahçeli konuşmasında Türkiye Cumhuriyeti yüksek demokrasi standartlarına aşama aşama ulaşmakta olduğunu belirterek, “Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı, Türk vatanının ve Türk milletinin huzuruna, kardeşliğine, birliğine sahip çıkmaya ve Türkiye’nin bir kardeş kavgasına sürüklenmesini önlemeye sonuna kadar yeminlidir. Biz, Türkiye’nin milli birliğini korumak için tarafız ve eğer bunun için ödenecek bir bedel olursa buna da gönül huzuru içinde hazırız” diye konuştu.

Konuşmasında 25 günden beri devam eden İsrail’ın soykırım niteliğindeki katliamlarına da değinen Bahçeli, Türk milleti buna sessiz kalmayacağını söyledi.  Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nda 120 ülkenin  İsrail saldırılarına karşı çıkması ve ateşkes ilanına destek vermesinin sevindirici olduğunu belirten Bahçeli, “ Bu memnuniyet verici bir gelişmedir. Kalıcı barış ve ateşkes rejimi kaçınılmaz ve tehir edilmez bir hedef olmalıdır” dedi.

Başkan Şevik, TBMM Grup Toplantısına katılmaktan son derece memnun olduğunu belirerek, “Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin konuşmasını büyük bir heyecan içerisinde dinledik. Genel Başkanımızın sözleri bizlere olduğu gibi herkese yol göstericidir. Bizler Genel Başkanımıza inanıyor ve güveniyoruz. Direktifleri doğrultusunda yılmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. İlçemizde gerçekleştirdiğimiz turizm, kültür, sosyal tesis, park ve yeşil alan projelerimizden spor yatırımlarına kadar her alanda önemli çalışmalara imza attık. İlçemize temiz enerji doğal gazı getirdik, dar gelirli vatandaşlarımızı ev sahibi olabilmeleri için 2.etap TOKİ konutlarını ilçemize kazandırdık.  Yeni yüzyılda da çalışmalarımız devam edecek. Buldan’ı tekstilde, turizmde her alanda gelişmiş, gelişen bir ilçe olarak adından söz ettireceğinden eminim. Grup toplantısına bizlere davet eden başta Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli olmak üzere milletvekillerimize ve İl Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz’a teşekkür ederim” dedi.

Editör: Tahir Aygün