Denizli Haber - Buldan Gençlik Merkezi bünyesinde açılan kurslara devam eden öğrenciler, Gençlik Merkezi Gençlik Lideri Ali Ünsal koordinatörlüğünde düzenlediği kestane şölenine Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Özdemir Spor Kulübü sahibi ve Milli Karate Antrenmanı Suat Özdemir, Gençlik Merkezi öğretmenleri ve öğrenciler katıldı.  

Etkinlik ile ilgili bilgi veren Gençlik Merkezi Lideri Ali Ünsal, “Merkezimizin gençleriyle haftanın belirli günlerinde bu tür etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Amacımız, gençlerimizi ders stresinden uzaklaştırmak, gençlerin sosyal iletişim becerilerini geliştirmek. Ayrıca bu tür etkinlikler gençlerimizi Gençlik Merkezi’ne ilgisini de artırıyor” dedi.

İTÜ’lü mühendis adayları Buldan bezi üretimini yerinde gördü İTÜ’lü mühendis adayları Buldan bezi üretimini yerinde gördü

Başkan Şevik, gençlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, “Buldan Belediyesi olarak her zaman gençlerimizin yanındayız.  Olmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.

 Gençlik Merkezi’nin bahçesine yakılan ateş üzerinde kestane pişiren, gitar eşliğinde türküler söyleyip doyasıya eğlenen gençler, aynı zamanda yılın en uzun gecesinin de tadını çıkardı.

Editör: Tahir Aygün