Denizli Haber - Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik,   gençlerin kendi semtlerinde rahatlıkla ve güvenle spor yapabilmeleri amacıyla ilçeye hem yeni spor sahaları kazandırıyor hem de amatör ve okul takımlarına malzeme, ulaşım desteği sağlıyor.  

Belediye Başkanı Mustafa Şevik’i makamında ziyaret eden Bilyoner Rakipbul Denizli Lig şampiyonu olan A.C Buldan takımı,  17-19 Nisan’da Antalya’da Türkiye Final’inde Buldan’ı temsil edecek.  Antalya’da oynanacak olan final maçlarında gençlere başarılar dileyen Başkan Şevik, A.C Buldan Halı Saha Takımı oyuncularına forma hediye etti.  Ayrıca sporculara ulaşım desteği sağlayacaklarının müjdesini de veren Başkan Şevik,”Gençler geleceğimiz, umudumuz, ümidimiz.” diyerek bu yönde desteklerinin devam edeceğini vurguladı.

KRİKETTE  BULDAN’I TEMSİL EDECEKLER

Buldan’ın Alacaoğlu Mahallesi Ortaokulu öğrencilerinden oluşan Kriket Kız Takımı, okullararası düzenlenen turnuvaları başarıyla tamamlayarak il 3.sü oldu.  10-14 Nisan tarihlerinde Afyonkarahisar’da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasında Buldan’ı temsil etme hakkı kazanan Alacaoğlu Ortaokulu Kriket Kız Takımı’na belediye olarak destek olacaklarını belirten Başkan Şevik, kendisini makamında ziyaret eden Alacaoğlu Ortaokulu Müdür Yardımcısı Esra Bilgin’e malzemeleri teslim etti,  başarılar diledi.

 Kriket okul takımının yeni kurulmasına rağmen Denizli Okullararası Kriket Turnuvasında önemli başarılar elde ettiklerini söyleyen Esra Bilgin, “Afyonkarahisar’da Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazandık.  Öğrencilerimiz, Afyonkarahisar’da ilçemizi en iyi şekilde temsil edecektir” dedi.

Editör: Tahir Aygün