Denizli Haber - Bugünün sadece bir yılı bitirip yeni bir yılı karşılamak olmadığını aynı zamanda Cumhuriyetimizin ilk yüzyılını geride bırakıp Türkiye Yüzyılına ilk adımın atıldığı bir yıl olduğunu dikkat çeken Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik,” 2024 yılında Türkiye Yüzyılı vizyonunun inşa ve ihyasının temellerini atacağız” dedi.

2023 yılının Şubat’ında meydana gelen Kahramanmaraş depreminde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın hüznünü yaşadığımız, Irak’ın kuzeyinde Pençe-Kilit operasyonunda  terör örgütü PKK’nın hain saldırılarına Buldanlı askerimiz  Kemal Özek’in, Tavaslı askerimiz Mehmet Serinkan ile birlikte  12 kahraman askerimizin şehit haberleriyle  sarsıldığımız, İsrail’in Gazze’deki insanlık dışı saldırılarından hayatını kaybeden çoğu çocuk ve kadın 21 bin 110 Filistinlinin  acısını yüreğimizde hissettiğimiz bir  yıl olduğunu vurgulayan Başkan Şevik mesajında,“Şehitlerimize ve hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet dilerim.  Yeni yılda hazin ve hüsran verici hadiselerin yeniden yaşanmaması, huzur ve esenliğin 2024’de vücut bulması en büyük temennimizdir” ifadelerine yer verdi.

Başkan Şevik, “Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar amacımız Buldan’ımıza hizmet etmek olmuştur. Çalışma arkadaşlarımız ve hemşerilerimizle birlikte temel belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra ilçemize değer katacak her alanda çalışmalarda bulunduk. Yeni yılda da çalışmalarımız hız kesmeden devam edecektir.

Bu duygu ve düşenlerle Buldanlı hemşehrilerimin ve Türk-İslam dünyasının yeni yılını kutluyor, içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum. 2024 yılının, İlçemize, İlimize, ülkemize, bölgemize ve tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini diliyorum” dedi.

Kayganlaşan yoldan çıkan TIR kanala devrildi Kayganlaşan yoldan çıkan TIR kanala devrildi

Editör: Tahir Aygün