Denizli Haber - Merkez ve kırsalda, ilçenin dört bir yanında halkla buluşan Başkan Şevkan, ilçeye bağı Pınarbaşı mahallesinde incelemelerde bulundu. Gittiği mahallelerde halkın yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılanan Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, mahalleleri gezerek, halkı dinleyip, eksikleri yerinde görme, talepleri alma ve çözüm üretme konseptini, kararlı şekilde sürdürdüklerini kaydetti.

Acıpayam mahallelerinde halkın yoğun olarak kullandığı sosyal tesis çalışmalarına Pınarbaşı mahallesinde de devam ettiklerini belirten Başkan Şevkan, mahalle muhtarımız Hüseyin Deniz  kardeşim ve mahalle sakinlerimizle mahallemizde  yapılacak olan çalışmaları masaya yatırdıklarını ifade etti.

Başkan Şevkan, ‘’Mahallemizde kalan çok az bir bölgede kilit parke taş çalışmalarını tamamlayacağız. Çalışmaları devam eden  sosyal tesisimiz içinde bulunan eski okulumuzun binasını da tadilattan geçirerek mutfak olarak kullanıma sunacağız. “Hemşehrilerimize  hizmet ulaştırabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. İnşallah bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonrada mahallelerimizin ihtiyaçlarını  birer birer yerine getirmeye devam edeceğiz”dedi.

Editör: Tahir Aygün