1 ay önce DENİZLİ

Babadağ ilçesinde hemşehrileriyle kucaklaşan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli’ye hizmetkar olmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, “Babadağ’ın güzelliğine güzellik katmaya devam edeceğiz” dedi.

1 ay önce ASAYİŞ

Denizli’de yolun karşısına geçmek isteyen yaşlı adama otomobil çarptı. Kazada ağır yaralanan hasta hastanede yaşamını yitirdi.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Kütüphane Haftası’nı kutlamak üzere PAÜ Prof. Dr. Fuat Sezgin Kütüphanesi’ni Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Necip Atar ve Prof. Dr. Durmuş Akalın ile birlikte ziyaret etti.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Tarım ve Orman Bakanlığı Su Yönetimi Genel Müdürlüğü yurt genelinde başlatılan su verimliliği seferberliği kapsamında hayata geçirilen “Suyu Koruyan Ellerle Geleceğe Damla Olalım” programı Denizli'de devam etti. Çocuklarda su verimliliği bilincini oluşturmak ve suyun verimli kullanımı konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla şehir şehir gezen eğitim tırını gezen çocuklara, su hakkında önemli bilgiler aktarıldı.

1 ay önce Honaz

22 Mart Dünya Su Günü etkinliği kapsamında, suların daha verimli kullanımına dikkat çekmek için çeşitli bilgilendirme faaliyetleri ve çalışmalar yürüten Honaz Belediyesi, son olarak ilçe halkına yönelik perlatör (su tasarruf aparatı) dağıtımı gerçekleştirildi.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Alternatif Genç Topluluğu ve Çağın Hukukçuları Topluluğu öğrencileri, Asrın Felaketinden etkilenen çocuklar için Hatay’ın Samandağ ilçesinde 20-21 Nisan 2024 tarihleri arasında “PAÜ ile Gülümse” Festivali düzenleyecek.

1 ay önce DENİZLİ

Denizli Büyükşehir Belediyesinin Karahasanlı Mahallesi’nde düzenlediği 10.000 kişilik iftar programında vatandaşlarla aynı sofrayı paylaşan Başkan Osman Zolan, “İnşallah yine hizmet destanları yazmayı Allah'ım bizlere nasip etsin” ifadelerini kullandı.

1 ay önce SİYASET

Denizli'nin gözbebeği Pamukkale'nin geleceğine yön verecek isim olan İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Uzman Veteriner Hekim Türkay Berberoğlu, sahada yapılan ‘Güvenilir Başkan’ endeksi çalışmasında da ipi önde göğüsledi.

1 ay önce Çameli

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan mahalle buluşmaları kapsamında Elmalı Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

1 ay önce Serinhisar

Cumhur İttifakı Serinhisar Belediye Başkan Adayı Cemal Kobaş, gençlerle buluştu. Projelerini anlatan, gençlerin taleplerini dinleyen Kobaş, “‘Gelecek seçimler için değil gelecek nesiller için çalışıyoruz. Geçmişimiz kadar geleceğimizin de kıymetini biliyor,  gençlerimiz için projeler üretiyoruz” dedi.

Reklam Bloğu