Denizli Haber - Cumhur İttifakı Serinhisar Belediye Başkan Adayı Cemal Kobaş, Denizli Milletvekili Şahin Tin ile birlikte iftar yemeğinde Serinhisar’lı gençlerle buluştu.

İlçenin dört bir tarafından yoğun katılım gösteren gençlerin taleplerini dinleyen, önerilerini not eden Kobaş, gençler için hazırladıkları projeleri de bir bir anlattı.

Cemal Kobaş Seri̇nhi̇sar’da Gençlerle Buluştu (8)

“SERİNHİSAR’IN GÜÇLÜ GELECEĞİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Gelecek seçimler için değil, gelecek nesiller için çalıştıklarını aktaran Kobaş, “ Serinhisar’ımızın her alanda kalkınması, kaybettiği yılları biran önce geri kazanması için projelerimizi vatandaşlarımızla paylaştık. İlçemizin hak ettiği yatırımları alması için durmaksızın çalışacağız. Geçmişimiz kadar geleceğimizin de kıymetini biliyor,  gençlerimiz için projeler üretiyoruz. Çünkü Serinhisar’ımızın yarınları siz gençlerimizsiniz.

Yatağan Bıçakçılar Sanayi Sitesiyle ilgili flaş gelişme Yatağan Bıçakçılar Sanayi Sitesiyle ilgili flaş gelişme

Cemal Kobaş Seri̇nhi̇sar’da Gençlerle Buluştu (7)

Geleceğimiz çocuklarımız, gençlerimiz için ne yapsak azdır. Gençlerimizin sosyal aktivite alanlarını arttırmak için eğlence ve heyecan dolu bir Go Kart Pisti yapacağız. Gençlerimizi yüzme sporuna teşvik etmek ve genel halka hitap eden bir yüzme tesisi sağlamak amacıyla bir yarı olimpik yüzme havuzunu ilçemize kazandıracağız.

Cemal Kobaş Seri̇nhi̇sar’da Gençlerle Buluştu (5)

Okçuluk sporunu desteklemek ve ilçemiz gençlerinin sosyal aktivite alanlarını arttırmak ve yaygınlaştırmak amacıyla okçuluk alanı oluşturacağız. Savaş stratejileri ve takım ruhunu test etmek isteyen herkes için ideal bir oyun alanı olan paintball sahasını ilçemize kazandıracağız. Ayrıca, gençlik merkezi, spor alanları, sanat atölyeleri, kitap kafeler, tiyatro, spor ve gençlik kulüpleri kurarak gençlerimizi sosyal hayatla buluşturacağız. Gençlerimiz için Serinhisar artık çok farklı olacak” dedi.

Cemal Kobaş Seri̇nhi̇sar’da Gençlerle Buluştu (4)Cemal Kobaş Seri̇nhi̇sar’da Gençlerle Buluştu (3)Cemal Kobaş Seri̇nhi̇sar’da Gençlerle Buluştu (2)Cemal Kobaş Seri̇nhi̇sar’da Gençlerle Buluştu (1)

Editör: Tahir Aygün