Denizli Haber - Tavas Belediyesi Gençlik Merkezi, 200 kişilik sinema salonu, 300 kişilik konferans salonu, öğrencilere yönelik derslikleri ve gençlerin çeşitli etkinliklerde bulunabileceği sınıfları ile dikkat çekiyor. Modern bir öğrenim ve sosyal alanı sunmayı amaçlayan merkez, gençlerin potansiyelini arttırmayı hedefliyor.

Tavas Beledi̇yesi̇, Gençli̇k Merkezi̇ Ve Kültür Sanat Evi̇’ni̇ Coşkuyla Açti (1)

Tavas Kültür-Sanat Evi ise İlçenin tarihini, kültürel değerlerini ve geleneklerini gelecek nesillere aktarmak amacıyla tasarlandı. El emeği göz nuru ürünlerin sergilendiği atölyeler, Kızılcabölük Tekstil ürünleri, dokumalar, doğal taş resim atölyeleri, yöresel lezzetlerin bulunduğu gastro odası, Kent Müzesi, kafe ve restoranlar ile Tavas'ın kültürel zenginlikleri bir araya getiriliyor.

Tavas Beledi̇yesi̇, Gençli̇k Merkezi̇ Ve Kültür Sanat Evi̇’ni̇ Coşkuyla Açti (5)

Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık, " Tavasımıza önemli ve muhteşem projelerimizi kazandırmaktan dolayı mutlu ve gururluyum. Belediyemiz olarak geleceğimizin teminatı gençlerimiz ve çocuklarımızın yanlarında olmayı ve onlara en iyi hizmetleri sunmayı önemsiyoruz. Gençlik Merkezimizle gençlerimize olan desteğimizi sürdürüyoruz.

Tavas Beledi̇yesi̇, Gençli̇k Merkezi̇ Ve Kültür Sanat Evi̇’ni̇ Coşkuyla Açti (4)

Kutlama sırasında çöken CHP balkonundan düşen ilçe başkan yardımcısı öldü Kutlama sırasında çöken CHP balkonundan düşen ilçe başkan yardımcısı öldü

Kültür ve Sanat Evi'mizle İlçemizin zengin kültürünü gelecek kuşaklara aktarmayı amaçlıyoruz. İlçemizin tarihi dokusuna uygun şekilde geleneksel ile modernin eşsiz uyumuyla Belediyemiz tarafından İlçemize kazandırdığımız ve iç dizaynını tamamladığımız Kültür ve Sanat Evimizi hemşehrilerimizin hizmetine sunduk.

Tavas Beledi̇yesi̇, Gençli̇k Merkezi̇ Ve Kültür Sanat Evi̇’ni̇ Coşkuyla Açti (3)

Bu projelerimizle Tavasımızı cazibe merkezi haline getiriyoruz. Yeni eserlerimiz Tavasımıza hayırlı olsun" dedi.

Açılış törenine katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Tavas Belediyesi'nin bu önemli projelerine destek vererek, İlçenin kültürel ve sosyal dokusunu zenginleştirmeye yönelik önemli bir adım attılar. Açılış töreni, katılımcıların büyük beğenisi ile son buldu.

Tavas Beledi̇yesi̇, Gençli̇k Merkezi̇ Ve Kültür Sanat Evi̇’ni̇ Coşkuyla Açti (2)

Editör: Tahir Aygün